стрічка

У Луцьку п'яний водій втікав від поліції

22 Серпня 2019, 11:06
Фото ілюстративне 903
Фото ілюстративне

У Луцьку по вулиці Ковельській, екіпаж патрульних виявив Renault Scenic, який порушив правила дорожнього руху. На вимогу поліцейських зупинитись водій не відреагував, зупинився лише через кілька сот метрів. 

У ніч на 22 серпня на 32-річного водія виявили ознаки сп’яніння, однак пройти перевірку той відмовився. На порушника оформили протокол і постанову, – йдеться на сторінці патрульних.

На вулиці Наливайка патрульні виявили осіб, які різко змінили напрямок руху, побачивши службовий автомобіль. Полісмени наздогнали їх і затримали, в руках одного з чоловіків був водяний насос, походження якого не змогли пояснити.

Усіх доставили до міськвідділу поліції.

А на проспекті Волі інший екіпаж виявив підозрілого громадянина, при перевірці якого знайшли пристрій для куріння наркотичних речовин та поліетиленовий пакет з речовиною, схожою на наркотичну. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Також в ніч на 22 серпня патрульні виявили 19-річного хлопця, в якого при перевірці знайшли кастет та ніж. Для встановлення обставин по суті затриманого передали слідчому. 



Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024