стрічка

Шукають ковельчанку, яка намагалася дати хабар прокурору

22 Серпня 2019, 10:25
Валентина  Григориченко 1102
Валентина Григориченко

Прокуратура просить допомогти розшукати мешканку Ковеля, яку обвинувачують у наданні неправомірної вигоди прокурору. 

Про це повідомляється на сайті прокуратури Волинської області.

59-річну мешканку Ковеля Григориченко Валентину Олександрівну, яку обвинувачують у наданні неправомірної вигоди працівнику Ковельської місцевої прокуратури. 

Нагадаємо, 8 листопада 2018 року жінка була викрита під час надання у приміщенні Ковельської місцевої прокуратури 15 тисяч гривень процесуальному прокурору за вирішення питання про перекваліфікацію вчиненого її родичем злочину на менш тяжкий.

Про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак правопорушницю затримали в момент вчинення злочину.

Жінку обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище). Кримінальне провадження знаходиться на розгляді в суді, проте обвинувачена у суд не з'являється, відтак її оголошено в розшук.

Зазначається, що за такий злочин Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Інформацію про місце знаходження жінки просять надати у Ковельський відділ поліції за телефоном 03352-53-613 або в прокуратуру області за телефоном 0332-72-22-22.

 

Валентина  Григориченко
Валентина Григориченко

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024