стрічка

ФК «Волинь» зіграв товариський матч проти збірної журналістів

21 Серпня 2019, 23:49
2368

Луцька «Волинь» провела контрольний матч проти команди журналістів.

Поєдинок відбувся 21 серпня на стадіоні «Підшипник».

Основною метою гри була підготовка футболістів до матчу проти «Чорноморця», який відбудеться 24 серпня в Луцьку. Журналісти у свою чергу отримали змогу пізнати професію футболіста зсередини.

«В Європі дуже поширена подібна співпраця команди з вболівальниками та пресою. Функціонально команда готова до матчу проти «Чорноморця»  і ми зробимо все для того, щоб достойно зіграти цей поєдинок»,– зазначив головний тренер «хрестоносців» Андрій Тлумак.

Андрій Тлумак
Андрій Тлумак

Читайте також: ФК «Волинь» отримав суперника в 1/16 Кубку України 

Матч пройшов у два тайми по 10 хвилин. Представники ЗМІ грали від захисту, сподіваючись на помилку суперників, аби вибігти у контратаку. Проте майстерність футболістів «Волині» взяла гору.



Завдяки коротким передачам, забіганням по флангу та прострілами на 11 метрів, «хрестоносцям» вдалося відкрити рахунок, а згодом і збільшити його до розгромного . 6:0 на користь підопічних Андрія Тлумака.

Але як кажуть, головне не перемога, а участь.

«Побігавши цей короткий матч, стає зрозуміло, що підказувати футболістам по той бік екрану легше. Тому треба поважати футбол і тих людей, які віддаються цьому виду спорту сповна. Подібні заходи дають змогу журналістам пізнати професію футболіста зсередини», – поділився враженнями після гри речник Управління ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров.

Володимир Нестеров
Володимир Нестеров

Після гри півзахисник «Волині» Денис Кожанов похвалив журналістів за хорошу гру та зазначив, що подібні спаринги потрібно проводити якомога частіше.

«Журналісти виглядали непогано впродовж всього матчу, старалися. Вийшов цікавий поєдинок як для нас так і для журналістів. Думаю, такі ігри треба проводити частіше», – сказав після гри півзахисник Волині Денис Кожанов

Товариська гра закінчилася традиційним рукостисканням та груповим фото на згадку.


До слова, після чотирьох турів луцька Волинь має у своєму активі 4 залікові пункти та посідає 12 місце у турнірній таблиці Першої ліги.

Дмитро ЗІНЮК

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024