стрічка

Рівненщина: за Кубок князів Острозьких змагалося три десятки тенісистів

19 Серпня 2019, 10:15
2242

На тенісних кортах Національного університету «Острозька академія» відбулися змагання, які любов’ю до спорту й жагою перемог об’єднали представників Західної і Центральної України.

Упродовж 16–18 серпня в Острозі зібралося три десятки тенісистів, аби розіграти Кубок князів Острозьких. Відкритий чемпіонат Рівненської області з тенісу вже по праву став усеукраїнським, адже до міста завітали представники Києва, Тернополя, Львова, Луцька, Рівного, Черкаської, Івано-Франківської, Хмельницької та інших областей.

Учасники змагалися у двох вікових групах – до 45 років і після 45 років (одиночний розряд). Уже другий рік поспіль тенісисти розіграли нагороди в парному розряді.

Миті гри
Миті гри

Змагання в парному розряді
Змагання в парному розряді

Фотопам'ять - стенди зі світлинами змагань попередніх років
Фотопам'ять - стенди зі світлинами змагань попередніх років

 

Після цікавих і напружених протистоянь у неділю, 18 серпня, відбулося нагородження переможців і призерів змагань. Участь у закритті турніру взяли Віталій Ундір, депутат Рівненської облради, перший заступник голови РОДА, організатор і меценат змагань, організатори – Дмитро Білюк, завідувач сектору у справах молоді та спорту Острозької районної державної адміністрації, Сергій Білюк, викладач кафедри фізичного виховання НаУОА.

«Сподіваюся, що цей турнір, який став уже традиційним, матиме ще тривалу історію і ми, як мінімум, зустрінемося на острозьких кортах наступного року», – побажав Віталій Ундір.

Віталій Олександрович також наголосив, що Острог – гарне й привітне місто, тому, крім безпосередньо змагань, учасникам варто пізнавати його історію та ознайомитися з надбаннями.

Дмитро Білюк розповів, що турнір «Кубок князів Острозьких» проводять уже втретє. З кожним роком збільшується кількість учасників і спонсорів – рівень змагань росте. Організатори брати Білюки висловили сподівання, що й надалі в Острозі збиратимуться ті, кому не байдужий спорт.

Призерів усіх груп нагородили грамотами й медалями, а переможців – кубками.

В одиночному розряді (до 45 років) призові місця розподілилися так:

І місце – Тарас Данилишин (Коломия),

ІІ місце – Артем Івченко (Київ),

ІІІ місце – Олександр Богдан (Хмельницький),

V місце –  Іван Крючков (Львів).

Переможці вікової групи до 45 років
Переможці вікової групи до 45 років

Коли теніс - справа сімейна
Коли теніс - справа сімейна

 

Одиночний розряд (понад 45 років)

І місце – Андрій Цехановський (Рівне),

ІІ місце – Сергій Хохрін (Львів),

ІІІ місце – Петро Ковальчик (Тернопіль),

V місце – Володимир Стасюк (Бровари Київської області).

Переможці групи 45+
Переможці групи 45+

 

У завершальній серії ігор – парний розряд – найкращими були:

І місце В. Тадіян/А. Цехановський (Рівне),

ІІ місце О. Дєнисов/В. Стасюк (Київ),

ІІІ місце П. Ковальчик/О. Цибульський (Тернопіль).


Найкращі серед гравців парного розряду
Найкращі серед гравців парного розряду

 

Грамоти за волю до перемоги отримало двоє тенісистів Олександр Цибульський (Тернопіль) і Микола Рябуха (Львів).

Змагання відбулися за підтримки депутатів Рівненської облради Віталія Ундіра та Михайла Крука, острозького міського голови Олександра Шикера, депутата Острозької міської ради Григорія Аршинова, приватних підприємців Романа Свинарчука, Віталія Сасовського, Валентина Притули, Тараса Пустовіта, Віктора Непомнящого та інших.

За «Кубок князів Острозьких» тенісисти боролися за сприяння управління у справах молоді та спорті Рівненської облдержадміністрації, ГО «Тенісний клуб Острозької академії» та Національного університету «Острозька академія».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024