стрічка

У Ковелі відремонтували фасад Палацу учнівської молоді

18 Серпня 2019, 14:17
Палац учнівської молоді 1406
Палац учнівської молоді

В освітніх закладах Ковеля готуються до початку нового навчального року.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Впродовж цього літа за кошти міського бюджету відремонтовали санвузли у школі №1 (корпус початкових класів), дитсадку №9 , провели тепломодернізацію дитсадка №6. Тривають роботи у школі №3: заміна вікон та утеплення фасаду. Виготовили проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт покрівлі школи №6 та дитсадка №11.

Читайте також: У Ковелі «утеплюють» третю школу

 


 

У закладах оновили приміщення, зробили перевірку систем захисту, обладнання тощо. У школи та дитсадки придбали меблі, начиння для харчоблоків, оргтехніку, господарські товари.

Завдяки субвенції на соціально-економічний розвиток територій і співфінансування з міської казни зробили тепломодернізацію шкіл №7,10,12, НВК №11, корпусу початкових класів школи №1. У серпні місто отримало на ці цілі з державного бюджету ще 1 мільйон 100 тисяч гривень. Тому роботи продовжать.

Читайте також: На підвищення якості освіти Ковель отримає 700 тисяч гривень

За кошти благодійного фонду «Патріоти Волині» капітально відремонтовали частину фасаду Палацу учнівської молоді. 

У рамках реалізації концепції «Нова українська школа» за гроші державного та міського бюджетів, а це – 2 мільйони 417 тисяч гривень, придбано телевізори, ноутбуки, багатофункціональні пристрої, ламінатори, учнівські меблі. Завершується завезення у школи дидактичних матеріалів для першокласників. 

 


Коментар