стрічка

У селі Соснівка відспівали учасника АТО, Андрія Приходька

18 Серпня 2019, 13:07
2175

У селі Соснівка, 17 серпня на подвір’ї батьківської хати собором духовенства було звершено Чин заупокійного відспівування новоспочилого Андрія.

Про це повідомляє Камінь-Каширське благочиння.

16 серпня в селі Соснівка, пнівненської сільської ради в дтп трагічно загинув учасник АТО 27-річний Андрій Приходько, котрий того дня повертався мотоциклом від своєї нареченої додому.

Військову службу в зоні бойових дій на Сході України покійний проходив у 2015 р., певний час перебуваючи, як говорили його побратими, – «у самому пеклі війни». Живим та неушкодженим повернувся Андрій до мирного життя в своєму рідному селі, де його чекали, молячись до Господа, рідна матір-вдовиця та шестеро братів і сестер.

В скорому часі після завершення Успенського посту в цій родині планували справити Андрієві весілля, але судилося зовсім інакше.

З благословення Високопреосвященнішого Нафанаїла архієпископа Волинського і Луцького поминальну молитву очолив Камінь-Каширський благочинний протоієрей Стефан Михалюк, якому співслужили настоятель місцевої парафії протоієрей Іоанн Фазан та прибулі священнослужителі.

Отець Стефан в завершенні богослужіння закликав усіх присутніх не просто пам’ятати про спочилого, а молитися повсякчас про упокій його безсмертної душі в тих оселях вічності, де перебувають усі праведники, очікуючи воскресіння з мертвих і життя майбутнього віку.

Вічная пам’ять…




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024