стрічка

У Києві розпочав їздити 13 тролейбус від «Богдану»

14 Серпня 2019, 17:25
1449

Ще більше киян та гостей столиці зможуть відчути переваги та комфорт нових тролейбусів «Богдан».

Під час виконання контракту «Богдан Моторс» передав КП «Київпастрас» черговий 19-метровий тролейбус «Богдан Т90117», який вже 14 серпня розпочне їздити вулицями столиці. Таким чином тролейбус став тринадцятим із першої партії замовлених 55 тролейбусів, договір на які підписали за результатами аукціону, що відбувся в січні 2019 року.

За словами генерального директора КП «Київпастранс» Дмитра Левченка, з недавнього часу всі київські тролейбуси, серед яких «Богдан», матимуть оновлені інформаційні матеріали, вказівники і навігацію. Для кращого комфорту пасажирів, використали найкращі приклади сучасного інформування пасажирів наземного громадського транспорту та обрали оптимальні варіанти за лаконічністю, стилем і форматом подачі.

Тролейбус «Богдан Т90117» для Києва – це сучасний та якісний транспорт, в якому є усі умови для комфортного проїзду пасажирів та водія. Згідно умов тендеру, всі замовлені тролейбуси будуть обладнані одним кондиціонером кабіни водія та двома кондиціонерами салону. До того ж, головною відмінністю цього тролейбусу є асинхронні тягові двигуни українського виробництва ДП завод «Електроважмаш» з Харкова. Згідно вимог Замовника, всі тролейбуси будуть обладнані системою відеоспостереження і матимуть автономний хід до 1 кілометра. Загальна пасажиромісткість тролейбусу – 170 чоловік, з них 50 місць для сидіння.

Контракт з КП «Київпастранс» у повному обсязі ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» має намір виконати до кінця 2019 року.

Читати також: «Богдан» відправив на Тернопільщину сім шкільних автобусів

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024