стрічка

«Богдан» відправив на Тернопільщину сім шкільних автобусів

08 Серпня 2019, 16:48
820

Для потреб місцевих шкіл на Тернопільщину були доставлені сім шкільних автобусів «Богдан А22412», виготовлених на виробничих потужностях ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» в Луцьку.

Передача автобусів місцевим школам відбулася 7 серпня 2019 року,– повідомляють на сторінці «Богдан Моторс» у Facebook.

Договір на поставку автобусів був укладений лише 1 серпня 2019 року і менше ніж за тиждень всі сім «Богдан А22412» вже передані представникам Управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації.

Впродовж трьох останніх років Тернопільська ОДА реалізовує стратегію забезпечення навчальних закладів шкільними автобусами і за цей період було закуплено майже 60 автобусів. Варто зауважити, що цей показник є одним з найкращих по Україні.

Шкільний автобус «Богдан А22412» – це сучасний вітчизняний шкільний автобус, який відповідає екологічному стандарту Euro 5. Він обладнаний у відповідності до всіх вимог, які висуваються до шкільного транспорту в Україні, зокрема й ДСТУ 7013. Всі сидіння в автобусі обладнані пасами безпеки, підголовниками та підлокітниками, а також спеціальними корзинами для шкільних портфелів. Автобуси пофарбовані у жовтий колір із написами «Шкільний автобус».

Читайте також:З «Богдана» у Харків відправили три тролейбуси

Коментар