стрічка

Кримненська сільська рада хоче приєднатися до Дубечненської ОТГ

05 Серпня 2019, 17:45
1248

Ще одна сільська рада Старовижівщини вирішила господарювати в об'єднаній територіальній громаді.

В п'ятницю 2 серпня Кримненська сільська ради на пленарному засіданні ухвалила рішення про приєднання до Дубечненської ОТГ. Про це написав Віктор Смолярчук на Facebook.

Читайте також: Любохини не хочуть об’єднуватися у Кримненську ОТГ

Місяцем раніше сільський голова Руслан Курижко видав розпорядження про проведення громадських слухань з цього питання. Заперечень від мешканців сіл, які проживають на території Кримненської сільради не надійшло. Зараз прийняте рішення подадуть на розгляд сесії Дубечненської сільради.

В разі позитивного голосування відповідні документи будуть надіслані до Волинської облдержадміністрації і після отримання висновку (власне згідно перспективного плану Кримне віднесене до Дубечненської ОТГ) ЦВК зможе ще в цьому році призначити довибори в зазначеній громаді.

«Таким чином в новий 2020 бюджетний рік Дубечненська ОТГ може вступити в новому форматі. Згідно перспективного плану до Дубечненської громади має входити й Любохинівська сільрада, але в них свої таргани в голові (чи голови), от тільки як самостійно будуть утримувати новозбудовану школу не відомо P.S. Окрема подяка від Кримненського сільського голови Руслана Курижка професору Валентину Малиновському за фахові консультації надані в процесі об'єднання», – коментує ситуацію Віктор Смолярчук. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024