стрічка

На Володимирщині дівчина родила дитину, спакувала в коробку і закопала на городі

30 Липня 2019, 16:58
3236

В місті Устилуг, що на Володимирщині, молода дівчина народила вдома дитину, спакувала тіло в коробку і закопала на власному городі.

Про це Район.Володимир-Волинський повідомили у Viber сусіди дівчини.

Інформацію підтвердили в міському відділі поліції, проте жодних коментарів з цього приводу ніхто не дає.

В понеділок сусіди бачили, як дві сестри проходжувались по подвір'ю. Одна підтримувала іншу, яка була геть виснажена. Згодом до будинку приїхала швидка. Дівчину з кровотечею повезли в Боголюби. Спочатку вона казала, що вагітною не була, пізніше медикам призналась, що була на 8 тижні вагітності і в неї стався викидень. Медики ж після огляду пацієнтки, повідомили, що та перебувала, приблизно, на 23 тижні вагітності і, скоріше за все, це були передчасні пологи.

Правоохоронці почали з'ясовувати, куди породілля поділа тіло дитини. 

«Все обшукали, навіть машини, що викачують каналізацію, працювали, бо думали, що вона туди тіло викинула...Але марно. Потім з'ясували, що дівчата днем раніше у крамниці брали якусь коробку. І вже на наступний день звернули увагу на свіожоскопане місце на городі. Там і знайшли тіло дитини. Воно було сховане в коробці», - повідомив сусід під час спілкування по телефону.

Дівчинина разом із своєю сестрою служила у прикордонних військах.

«Ми всі бачили, що останнім часом у неї став помітним невеликий животик, який вона старанно перетискала та ховала під формою. Подейкували, що вона навіть заміж збирається...Але то її справа. Але до такого додуматися! Кажуть, що дитина була живою до того, як її закопали...», – розповіла в телефонній розмові сусідка дівчини.

Важко сказати, що підштовхнуло дівчину до такого вчинку. Тепер доведеться відповідати перед Законом. Точна дата смерті, а також причина загибелі новонародженого, скоріше за все, стане відома тільки після проведення судово-медичної експертизи.

Натомість ми чекатимемо офіційної інформації від поліції.

Читайте також: На Володимирщині втопився молодий чоловік

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024