стрічка

Волинські громади можуть отримати фінансування на створення ЦНАПу

30 Липня 2019, 17:27
1153

Сім волинських громад пройшли четвертий раунд відбору програми «U-LEAD з Європою».

У квітні 2019 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила четвертий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАП.  Про це інформують на сайті Децентралізація в Україні.

Комісія у складі експертів Програми, представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства соціальної політики України, проаналізувала 179 заявок з 24 областей України та відібрала 150 для подальшого аналізу спроможності громад та розробки технічних завдань для створення чи модернізації ЦНАП.

«Звертаємо увагу кандидатів, що включення до списку не означає безумовної підтримки або ж підтримки в повному обсязі, оскільки значна кількість заявок ще потребують належного офіційного підтвердження зобов’язань та перевірки інформації. З 1 серпня 2019 року з кожною громадою будуть контактувати та відвідають уповноважені спеціалісти Програми. Протягом серпня-грудня 2019 року для спроможних громад будуть розроблені технічні завдання для створення чи модернізації ЦНАП», – наголошують у повідомленні.

Список відібраних громад у Волинській області:

 

  • Іваничівська
  •  м. Камінь-Каширський
  •  Колківська
  • Копачівська
  • м. Нововолинськ
  • Сереховичівська
  • Торчинська

Читайте також: Небо і земля: як у Старій Вижівці модернізували ЦНАП. СТАТТЯ

Стара Вижівка: на відкритті ЦНАПу побував голова ОДА

У Старій Вижівці відкриють новий ЦНАП

На реконструкцію ЦНАПу планують витратити майже півмільйона гривень

У Старій Вижівці можна отримати біометричний паспорт

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024