стрічка

У Луцьку запрошують на зустріч волонтерів

30 Липня 2019, 17:05
Фото ілюстративне 1193
Фото ілюстративне

Якщо ви скучили за яскравими та дієвими волонтерськими проектами і хочете розвиватись у волонтерстві та розвивати рідне місто, то Українська Волонтерська Служба запрошує прийти на зустріч і відкрити для себе нові можливості.

«Чули про Агентів Волонтерства чи бачили яскраві написи «Твори Добро, Бро»? То все про нас. Саме час нарешті познайомитися. Представники національної та локальної команд УВС відкриють для тебе можливості з розвитку себе і міста», – запрошують організатори.

Дискусутуватимуть з запрошеними активістами на теми:

  • Які існують тренди та тенденції волонтерства?
  • Як зробити волонтерство можливістю для самореалізації протягом життя?
  • Прості речі для розвитку міста, які може зробити кожен житель.

Дискутуватимемо про волонтерство разом з:

  • Іриною Полєтухою — кураторкою Міського молодіжного центру при Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради
  • Кирилом Філіміновим — координатором з розвитку команд Української Волонтерської Служби
  • Марія Лучук — кураторка волонтерської спільноти в Луцьку, Агентка Волонтерства, тренерка Школи Волонтерства

Організатори обіцяють знайомство з активними жителями Луцька. А на завершення буде час на знайомство та затишне спілкування з тими, хто також любить волонтерити. Пропозиції проєктів, волонтерств та цікавих тем за горнятком чаю — готуйся говорити життю «так».

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням. Подія відбудеться 31 липня о 18:00 у Луцькому міському молодіжному центрі (вул. Глушець, 22б, поруч з іподромом).

«Готуйся відкрити для себе надихаючих людей та нові можливості у волонтерстві», – пишуть організатори.

Довідково про організаторів: Українська Волонтерська Служба (Ukrainian Volunteer Service) — неприбуткова громадська організація, яка розвиває волонтерство та волонтерські спільноти для позитивних змін в Україні. Служба підтримує, навчає та об'єднує волонтерів із організаціями, яким потрібна допомога.

Дискусія відбувається за підтримки Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та у партнерстві з ГО «Центр вільної освіти і культури» / ЦВОК.
Подія у Facebook.


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024