стрічка

Як ковельські депутати розпорядилися міським бюджетом

26 Липня 2019, 10:49
Фото ілюстративне 1619
Фото ілюстративне

У Ковельській міськраді відбулося п'ятдесят третє сесійне засідання, під час якого депутати затвердили зміни до міського бюджету.

Про це відзвітували на офіційній  сторінці установи.

За перше півріччя 2019 року загальний обсяг доходів становить 438 мільйонів 844 тисячі гривень. Майже 12 мільйонів – понадпланові.

Саме ці кошти вирішили спрямувати на розвиток міста. Зокрема, 3 мільйони 600 тисяч гривень додадуть на будівництво, реконструкцію та ремонт об’єктів комунального господарства. Ці кошти використають на реконструкцію вул. Відродження, будівництво каналізації на вул. Драгоманова, систем електропостачання на вул. 22 січня.

Півмільйона на господарські потреби отримають освітяни.

Виділять кошти на участь команди ФЦ «Ковель-Волинь» у чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд, проведення фізкультурно-оздоровчих заходів у  місті.

 Медикам нададуть кошти на придбання необхідних препаратів та здійснення ремонтних робіт у закладах охорони здоров’я.

Окрім того, Ковель отримав 1 мільйон 410 тисяч гривень з державного бюджету на соціально-економічний розвиток міста. Основна частина грошей піде на заміну віконних конструкцій у навчальних закладах, а 310 тисяч гривень–- на ремонт відділення анестезіології у лікарні.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024