стрічка

Вибори на Шаччині: голосують і місцеві, і відпочивальники. ФОТОРЕПОРТАЖ

21 Липня 2019, 20:50
На виборах побували представники міжнародної організації 941
На виборах побували представники міжнародної організації

В Шацькому районі триває голосування на виборах до Верховної Ради України.

В райцентрі о 8.00 розпочали роботу три виборчі дільниці: у Шацькій школі-гімназії, у їдальні Шацького лісового коледжу і Шацькому міському Будинку культури. 

На виборчому окрузі №21, куди входить і Шацький район, станом на 12 годину проголосували 12.08% виборців, на 16.00 – 33.19%. В самому Шацьку явка виборців невисока, втім, на дільницях активно голосують громадяни, які тимчасово змінили місця голосування без зміни виборчої адреси. Серед виборців, котрі приїхали на Шацькі озера відпочити і не забули виконати свій громадянський обов'язок, є жителі Волині, Львівської, Київської, Запорізької, Сумської, Дніпропетровської, Тернопільської, Харківської областей, міст Київ, Луцьк, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Калуш, Суми тощо.

Побували на виборчих дільницях і офіційні спостерігачі від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки та співробітництва в Європі Ліїс Розенфельдт (Естонія) і Недья Амірум (Франція). Вони спостерігали за ходом виборів на офіційній основі, аби згодом охарактеризувати вибори з точки зору незалежних осіб. Порушень не побачили, зате не втрималися, аби не висловити захоплення чудовою природою озерного краю.

Читайте також: У 21 окрузі на 30 дільницях може не вистачити бюлетенів  


 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024