стрічка

У Ковелі ремонтують дорогу, яка веде до школи №13

21 Липня 2019, 14:29
У Ковелі ремонтують дорогу, яка веде до школи №13 1069
У Ковелі ремонтують дорогу, яка веде до школи №13

Літній сезон — гаряча пора для комунальників. У різних мікрорайонах міста розпочали ремонт доріг.

На вулиці 40 років Перемоги – від НВК № 13 до Володимирської. Крім асфальтування тут зроблять реконструкцію мереж водовідведення, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, до нового навчального року роботи планують завершити. Це буде такий своєрідний подарунок на 1 вересня юним ковельчанам — школярам НВК №13.

Підрядник уже завіз бордюри і підготував грунт для їх встановлення. У міському бюджеті на цей об’єкт передбачили 4,2 мільйони гривень.

 



 

Відповідно до плану розвитку цього мікрорайону також роблять ремонт прибудинкових територій на Володимирській, 85 та 40 років Перемоги, 17. 

Тут є проблема підтоплення.Тому найперше взялись за реконструкцію водовідведення.

 


 

Приступили ремонтники і до роботи на вулиці Винниченка. Торік заасфальтовали відрізок від Незалежності до Грушевського, у нинішньому році нове покриття прокладуть від Грушевського до Вітовського. 

 


 

Поруч, на вулиці Грибоєдова, працівники ПрАТ «ШБУ — 63» будують мережу водовідведення, що дасть змогу відвести поверхневі води з вулиці Винниченка.

Андрій Стернічук запевняє, що по завершенні – дорогу на Грибоєдова відремонтують. 

 

 

Приємні зміни стались і для  мешканців вулиці Дружби. У цій частині міста — приватна забудова. Помешкання зводились останніми роками і поки доїзду до них не було, особливо ранньою весною та восени. Тепер для тих, хто живе на цій вулиці, ця проблема залишиться в минулому. Тут здійснено виправлення профілю грейдером з підсипкою гравійно-щебеневою сумішшю. 

 


 

Найближчим часом також продовжаться роботи на вулиці Відродження. Там, як і планували, постелять чистовий шар асфальту та викладуть з бруківки  тротуар. 


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024