стрічка

У Луцьку розкажуть, як знайти роботу ветеранам АТО

19 Липня 2019, 17:31
3622

У Луцьку відбудеться проект «Ветерани: від діалогу до працевлаштування».

Другий семінар в рамках всеукраїнського проекту пройде в Луцьку 6-8 серпня. Запрошують демобілізованих бійців АТО Рівненської та Волинської областей.

Мета проекту – створення сприятливих умов для працевлаштування ветеранів АТО, економічна адаптація військовослужбовців після участі у бойових діях на Сході України.

Проект надасть можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку, такими як: ПриватБанк, Ощадбанк, Укрзалізниця та інші та пройти перше інтерв’ю. Протягом 3 днів у всіх учасників буде унікальна можливість відвідати мотивуючи лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготувати себе до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

Участь у проекті безкоштовна. Витрати на проживання та харчування іногородніх покриваються організаторами.

Проект реалізовують за фінансової підтримки Міністерства у справах ветеранів України, організатор – ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

З усіма питаннями, що виникають щодо участі у проекті, звертайтесь на електронну адресу: [email protected] або за телефоном 095-540-99-42 Наталя.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1N48tVMeTl91a2zGsPceBU_SHeYbN1uxI7SoaC1E7plU/edit

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024