стрічка

На Волині визначили найвправнішого лісоруба. ФОТО

19 Липня 2019, 09:38
Змагаються лісоруби Волині 2909
Змагаються лісоруби Волині

Лісівники Волині провели 22-ий конкурс-змагання вальників лісу «Лісоруб-2019».

Цьогоріч представники волинських лісгоспів визначали з-поміж себе найвправніших вальників у Любешівському районі – на базі Залізницького  лісництва. Позмагатися за право називатися найкращим лісорубом Волині, а також за солідні призи від обласного управління лісового й мисливського господарства та спонсорів прибули 23 учасники. У боротьбі за титул і призові місця їм було необхідно подолати під пильним оком суддів кілька етапів-конкурсів, зокрема ваління лісу, спилювання гілок, підготовка бензопили до роботи тощо.

Але спочатку відбулось урочисте відкриття турніру, у якому взяли участь, привітали та побажали успіхів учасникам заступник начальника Волинського ОУЛМГ Олександр Рибчинський, голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк, головний суддя змагань Григорій Новосад, інші офіційні особи, представники місцевої влади, спонсорів.  Музичні вітання подарували лісорубам аматори сцени Любещівщини.

Змагання, як і передбачалося, пройшли в запеклій, безкомпромісній боротьбі, і все ж головною інтригою було, чи візьме знову перше місце Віталій Крисик із Городоцького лісгоспу – п’ятиразовий переможець попередніх конкурсів.  У підсумку Віталій знову був на висоті,  ушосте поклавши до скарбнички своїх здобутків головний приз. Друге місце посів Віталій Шевчук (Ківерцівський лісгосп), третє – Андрій Богданюк (Турійський лісгоп).

Щодо представників двох лісових господарств Любешівщини, то вони показали 12 та 14 результати.














 Читайте також: Чим особливе Дольське лісництво

Коментар