стрічка

Коли варто обрати вінілові шпалери для ремонту оселі

18 Липня 2019, 12:46
4239

Затишок в оселі майже на сто відсотків залежить від вибору оформлення. Невід’ємною частиною створення затишку є вибір шпалер. Більшість сучасних людей зупиняються на вінілових шпалерах. Чи настільки вони хороші? Спробуємо розібратись разом.

 

Структура вінілових шпалер

Подивившись тут, ви будете приємно здивовані асортиментом і зовнішнім виглядом вінілових шпалер. Вони дійсно – дуже красиві, дозволяють навіть найвибагливішому покупцеві знайти максимально підходящий варіант. Структура таких шпалер складається з двох шарів: верхнього та нижнього. Нижній є паперовим, а верхній складається з полівінілхлориду. Саме верхній шар дозволяє забезпечити рельєф і хорошу стійкість. На нього досить часто наносять додатково вкраплення чи блискітки щоб добитись ще ефектнішого результату.

 

Приховують дрібні тріщини й нерівності стін

Вінілові шпалери чудово підходять для того, аби приховати дрібні тріщини чи нерівності стін, з чим часто стикаються власники житла під час ремонту. До прикладу, під фарбування стіни потрібно готувати значно ретельніше, ніж у випадку вінілових шпалер. Величезною перевагою є також водонепроникність, що особливо важливо для дитячих кімнат, столових зон. Завдяки цій якості шпалери можна чистити на мити, і вони довго зберігатимуть первозданний вигляд. Якщо вірити статистиці, то вінілові шпалери не втрачають вигляду від десяти до двадцяти років.

 

Стійкі до вигорання

Ще однією важливою деталлю є стійкість до сонячних променів. Тобто такі шпалери не вигорають, що також дуже актуально. Завдяки величезному асортименту ви можете прикрасити чи доповнити свій інтер’єр вініловими шпалерами, не зважаючи на те, який стиль має ваша оселя.

 

Краще довірити професіоналам

Щоправда, процес поклейки вінілових шпалер краще довірити професіоналам. Справа у тому, що вони трохи витягаються під час нанесення клею, а потім при висиханні назад стискаються. Для недосвідченої люди процес їх першого використання може стати проблемою. Тому краще не ризикувати і одразу звертатись до фахівців. Зате потім процес використання принесе одні лиш позитивні емоції!

Коментар
25/04/2024 Четвер