стрічка

Кандидат в нардепи Сергій Адамчук розповів, як платити за комунальні послуги менше

17 Липня 2019, 10:52
Сергій Адамчук 3266
Сергій Адамчук

Кандидат у народні депутати Сергій Адамчук, який очолює волинську організацію «Українська стратегія Гройсмана», розповів, як зменшити витрати на комунальні послуги.

Серій Адамчук іде на вибори у Верховну Раду як самовисуванець. У своїй передвиборчій програмі політик поставив за пріоритети представляти та захищати інтереси лучан у Парламенті, працювати над залученням інвестицій та грантів на розвиток Луцька й голосувати за закони, які змінять життя людей на краще. 

Оскільки питання вартості комунальних послуг досі лишається гострим для більшості українських сімей, волинський політик розповів, як результативно боротися із завищеними платіжками. Допис  із детальною інструкцією Адамчук розмістив на своїй сторінці у Facebook:

«Хоч зараз суттєво знизилася ціна на газ, місцеві теплокомунерго «здирають» за свої посередницькі послуги непомірні гроші зі споживача: тобто з нас із вами. Відтак, у різних містах ціна за опалення та гарячу воду кардинально відрізняється.

Проте з цим можна боротися.

Щоб зменшити апетити тепловиків, на офіційному сайті Кабміну є так званий калькулятор, який дозволить вам розрахувати, скільки насправді маєте заплатити за опалення та гарячу воду.

На сторінці https://minjust.gov.ua/pages/calc-service виберіть вартість послуг, введіть площу вашого житла.

Якщо ви не знаєте вартості послуг, їх можна підглянути тут https://www.lutskrada.gov.ua/pages/lutsk-tariffs

І якщо виявиться, що ціна неправомірна, – можете звертатися за безоплатною правовою допомогою у Центр надання безплатної правової допомоги https://volyn.legalaid.gov.ua.

Для таких випадків в Україні запроваджена державна програма «Я маю право на чесну платіжку».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром