стрічка

Розповіли подробиці отруєння у луцькій «Фелічіті»

15 Липня 2019, 12:50
Фото ілюстративне 2110
Фото ілюстративне

До Волинського обласного лабораторного центру надійшло повідомлення про захворювання на гострий гастроентероколіт 13 осіб, які відвідали піцерію «Фелічіта» в Луцьку. 

У лабораторному центрі оперативно розпочали епідеміологічне розслідування спалаху, – інформують у Волинському обласному лабораторному центрі.

Захворілі всі дорослі особи,  з них 10 – знаходяться на стаціонарному лікуванні  в обласній інфекційній лікарні, 3 – лікуються амбулаторно. Стан хворих середньої важкості.

Для з’ясування причин та обставин виникнення спалаху, лікарями-епідеміологами проводиться комплекс протиепідемічних і профілактичних заходів, залучено контролюючі органи.

За рекомендацією лабораторного центру на період епідеміологічного розслідування харчова потужність припинила роботу.

З метою проведення бактеріологічних, фізико-хімічних лабораторних досліджень відібрано проби страв, харчових продуктів,  питної води, навколишнього середовища харчової потужності,  проводиться клініко- лабораторне обстеження персоналу закладу.

Епідрозслідування триває.

Коментарі
15 Липня 2019, 19:00
Щодо ситуації, що трапилася у нашому закладі. Наразі, проводимо службове розслідування і на цей час піцерія «Фелічіта», що на Винниченка, 2 - зачинена.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром