стрічка

Види наповнювачів боксерської груші

15 Липня 2019, 11:46
Найкращий наповнювач – ганчір'я 7488
Найкращий наповнювач – ганчір'я

Боксерська груша представляє собою універсальний атрибут будь-якого спортивного залу, де займаються бойовими мистецтвами.

При цьому існує величезна кількість різновидів боксерських груш. Всі вони відрізняються своїми формами, типом шкіри і набиванням. Але, якщо з формою і типом матеріалу все ясно, то підібрати боксерську грушу в залежності від її наповнення в багатьох ситуаціях буває зовсім не просто. Тому важливо знати, які наповнювачі існують і чим вони відрізняються.

ОСНОВНІ ВИДИ НАПОВНЮВАЧІВ БОКСЕРСЬКОЇ ГРУШІ

Кожен повинен розуміти, що залежно від наповнювача формуються основні параметри, ступінь жорсткості і якість. Тому щоб груша для боксу виявилася по-справжньому якісною, важливо орієнтуватися на наступні типи її набивання:

  • Ганчір’я – це дрібні тканинні обрізки, які можуть бути з синтетичних або натуральних тканин. Синтетичні обрізки формують оптимальну вагу, а натуральні створюють обсяг і дозволяють підтримувати певну форму тривалий час.
  • Гумова крихта. Даний матеріал по праву є універсальним і одним з найбільш затребуваних на даний момент. Однак важливо розуміти, що з часом стружка починає збиватися до низу груші. А це призводить до того, що її неможливо буде нормально використовувати в спортивних залах.
  • Пісок – це найдешевший матеріал на даний момент. Однак у нього є маса недоліків, адже занадто високий вага, а якщо в нього потрапить волога, матеріал перетворитися в камінь. Однак такий матеріал буде затребуваним, адже просто можна купити готовий мішок (чохол) і самостійно наповнити його.
  • Тирса. Такий матеріал все рідше використовується в спортивних залах. А справа в тому, що він з часом може твердити або стає м'яким. Вага невеликий, що також ускладнює процес його застосування. І найголовніший недолік - тирса гранують в собі вологу, а через певний час може з'явиться грибок.

Кращим по праву вважається ганчір’я, адже воно має універсальні характеристики і буде служити протягом тривалого часу. Однак дрантя повинне бути покладене правильно, в іншому випадку говорити про якість мішка не доведеться.

Читайте також: «Потрібно вірити в себе», – Ярослав Карпук про Дзідзьо та шоу «Голос. Діти»

Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром