стрічка

В аварії біля Рівного травмувалися шестеро людей. ФОТО

15 Липня 2019, 12:19
1436

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Антопіль Рівненського району.

У неділю, 14 липня, водій автомобіля «Mercedes-Benz E320», 25-річний рівнянин, рухаючись у напрямку столиці, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із автомобілями «Opel Vivaro» і «Peugeot Partner». Мікроавтобус за інерцією в’їхав в автомобіль «Nissan Micra». Усі три транспортні засоби зупинилися перед нерегульованим пішохідним переходом, пропускаючи пішохода, повідомляють у відділі комунікацій поліції Рівненщини.

Внаслідок ДТП травмувалася пасажирка «Mercedes», 23-річна жителька Рівного. У неї діагностували уламковий перелом ноги та госпіталізували до лікарні.

Також забої і травми отримали водій «Mercedes», кермувальник «Opel Vivaro»,  42-річний житель міста Рівне та троє його пасажирів: 47-ми, 23-річні рівнянки та 80-річна мешканка села Федорівка Гощанського району. Після надання необхідної медичної допомоги всіх п’ятьох відпустили.

За цим фактом слідчі Рівненського районного відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик.




 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024