стрічка

Коли варто встановлювати броньовані двері

10 Липня 2019, 15:46
Фото ілюстративне 1472
Фото ілюстративне

Броньовані двері справедливо вважають найкращим засобом від грабіжників та злодіїв. Вони витримують, як вандальні дії, так і фізичний вплив. До того ж з розвитком технологій броньовані двері стали не лише надійними, а й гарними за дизайном. Якщо подивитись тут, ви приємно здивуєтесь величезному асортименту бронедверей.

 

ВСТАНОВЛЮВАТИ КРАЩЕ ОДРАЗУ ПІСЛЯ ПРИДБАННЯ ЖИТЛА

Тож, чи варто витрачатись на броньовані двері та, коли варто їх встановлювати? Спробуємо розібратись із цими запитаннями разом. Відповідь – очевидна. Якщо ви турбуєтесь про свій захист, то такі двері варто встановлювати одразу після придбання нерухомості. Вони потрібні, як в квартирі, так і в комерційних приміщеннях. Якщо ж одразу ви такі двері не встановили, то заміна звичайних дверей на броньовані є актуальною в будь-який час. Важливо, не лише придбати двері хорошої якості, а ще й правильно їх встановити. Тому питання їх встановлення краще довірити професіоналам. Самостійно ви навряд чи зможете зробити все ідеально.

 

ЯК ОБРАТИ ВИРОБНИКА?

Щодо країни-виробника броньованих дверей, то однозначно відповісти на це запитання неможливо. Якісний та надійний варіант можна знайти, як у західних, так і в українських виробників. Щоправда, українські двері вигідно відрізняються дешевшою вартістю. Головне, перевірити усі сертифікати, документи та гарантії на двері. Сертифікація є гарантією того, що перед масштабним продажем двері витримали чимало тестувань.

 

НЕ СПЛУТАЙТЕ ІЗ СТАЛЕВИМИ ДВЕРИМА

Важливо не сплутати броньовані двері із сталевими. Часто виробники продають багатошарові сталеві двері під виглядом броньованого виробу. Насправді ж це зовсім інша категорія товару. Окрім матеріалу, велику роль грає ще й конструкція дверей. Броньовані двері оснащують додатковими ребрами жорсткості на гнутим профілем. Це усе додає товаришу ще більшої міцності. До того ж такі двері мають багато точок змикання і спеціальні замки. Та й метал для їхнього виготовлення використовують максимально надійний, який витримує термічний і фізичний вплив.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024