стрічка

Довгоочікуваний виступ Тоні Матвієнко, ексклюзивна фотозона і рекордна кількість гостей – як в Локачах святкували Івана Купала

07 Липня 2019, 17:05
Івана Купала у Локачах 3639
Івана Купала у Локачах

Дійство, як і попередньо анонсувалось, відбувалося в суботу – 6 липня.

На березі ставка встановили професійну сцену. Духова музика лунала ще з 17 години, закликаючи усіх до ставка. І людей ближче до вечора назбиралось дійсно дуже багато – аж кілька сотень. Здавалося, що з’їхався увесь район.

Тут кожен мав можливість змістовно і в хорошій атмосфері провести час: посмакувати під відкритим небом запашним шашликом та іншими смаколиками, сфотографуватись в ексклюзивній фотозоні і одразу отримати якісні знімки. Традиційне обрядове свято «Ой на Івана, та й на Купала» відкрила локачанка Світлана Хамежук, яка цьогоріч отримала статус «Волинська княжна-2019».

Далі на присутніх чекав великий святковий концерт творчого проекту «СВОЇ»

1

3

2

Із задоволенням гості спостерігали й за обрядовим дійством…Оплесками підтримували Водяника, підтанцьовували юним Русалонькам, «відбивались» від маленького чортика, фотографувались з чудернацьким Вогневиком на фоні купальського вогнища. Запам’яталась і мить, коли дівчата запускали на воду вінки.

1

На святі було дуже багато дітей і... барвистих кульок з логотипом «СВОЇх»

Діти і дорослі із задоволенням брали участь у вікторині на знання рідного селища, за що отримували пам'ятні подарунку від представників творчого проекту «СВОЇ».

1

Ізюминкою святкування, на яку чекали, напевно, усі гості, став феєричний виступ відомої української співачки Тоні Матвієнко. Біля сцени у цей момент не було де й голці впасти: люди підтанцьовували та підспівували…

Побував в Локачах цього дня і народний депутат України Сергій Мартиняк, за підтримки якого і відбувся захід.

А наприкінці Купальських гулянь драйву додали невгамовні барабанщики з гурту Garage Drum Show, які потішили аудиторію власною інтерпретацією відомих світових та вітчизняних хітів.

Свято дійсно вдалося на славу. Дивіться іще фото, може і себе побачите...

1

Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром