стрічка

У Луцьк з'їхалися кращі атлети Європи

05 Липня 2019, 16:44
1235

У Луцьку вперше за роки незалежності України відбудеться Командний чемпіонат Європи з легкоатлетичних багатоборств, на який з‘їхалися одні з найкращих легкоатлетів України, Естонії, Білорусі, Франції, Великої Британії, Швейцарії, Іспанії та Нідерландів.

Про це йшлся під час прес-конференції, яка відбулася 5 липня у Луцьку.

Віце-президент Європейської легкоатлетичної федерації Добромір Карамарінов зазначив, шо в останні роки рівень української легкої атлетики помітно підвищився.

«Всі ми тут зібралися заради наших спортсменів, нам потрібно їх підтримувати. Тому ми маємо створювати сприятливі умови для них», - додав Карамарінов.

Президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул зазначив, що пишається тим, що Чемпіонат проходитиме в Луцьку - в місті, в якому люблять та цінують легку атлетику та створюють належні умови.

«Ми маємо найбільше сприяння тут. Саме тому разом з Луцьком ми боролися за почесне право проводити такі змагання. Європейська легка атлетика надає право проведення своїх змагань на конкурсах, це нелегко було зробити, однак завдяки нашій наполегливості та створеним умовам, ми довели, що нам до снаги проведення цих змагань», - зазначив Ігор Гоцул.

Президент Федерації легкої атлетики України додав, що наразі українцям важливо заявити про себе якнайкраще, аби позитивна інформація про країну розходилася світом.

Нагадаємо, 6 та 7 липня у Луцьку змагатимуться спортсмени з 8 європейських збірних. 5 липня о 19:00 на Театральному майдані відбудуться урочистості з нагоди відкриття Командного чемпіонату Європи з легкоатлетичних багатоборств (Суперліга) – 2019. Змагання відбуватимуться на стадіоні «Авангард».

Читайте також: Луцьк на два дні стане легкоатлетичною столицею



 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром