стрічка

На Рівненщині затримали чоловіка, який убив односельчанина

04 Липня 2019, 15:31
1415

У селі Мощаниця, що на Острожчині, виявили тіло 54-річного місцевого жителя. Бездиханне тіло знайшли в ставку у середу, 3 липня. Слідчо-оперативна група виявила на тілі чоловіка тілесні ушкодження.

Поліцейські після слідчо-оперативних дій оперативно встановили особу, яка може бути причетна до вчиненого злочину, – повідомляють на сайті ГУНП у Рівненській області.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері 54-річний житель Мощаниці спільно з 30-річним односельцем на березі ставка розпивали спиртні напої. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший завдав кілька ударів лопатою по голові товаришу та пішов додому.

Під час обшуку будинку, де мешкає зловмисник, поліцейські виявили лопату та одяг зі слідами крові.

За фактом умисного вбивства слідчі Острозького відділу розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Нині 30-річний житель села Мощаниця затриманий за статтею 208 Кримінального-процесуального Кодексу та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання у Рівному. Вирішують питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від семи до 15 років.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024