стрічка

Мешканці Боратинської громади побували на тренінгу-презентації «М’які навички для молоді»

27 Червня 2019, 20:10
4267

Для молоді Боратинської ОТГ, віком 14-25 років, провели тренінг-презентацію про м’які навички. Зустріч відбулася 25 червня у Боратинській загальноосвітній школі. 

За 2,5 години тренінгу молодь дізналася що таке м'які навички, чому вони важливі у житті сучасної людини та як можна їх розвинути у собі.

Присутні мали змогу через різноманітні практичні завдання та командну роботу попрактикувати такі неспеціалізовані навички як усвідомленість, креативність, довіра, лідерство, ефективна комунікація та управління часом.


Як стверджують організатори, через даний тренінг вони хотіли показати, що  навчання та саморозвиток важливі для молоді, а інформація про soft skills допоможе учасникам стати більш активними, згуртованими та познайомить їх з можливостями для особистого і суспільного розвитку. 

«Тренінг-презентація про м’які навички – це популяризація неформальної освіти.  Soft skills не тренують у школах чи університетах, але вони необхідні під час влаштування на роботу, ефективної громадської діяльності та загалом для успішного життя», – зауважив один з тренерів Леонід.  

Зустрічі такого ж формату уже відбулися в громадах Ківерців та смт. Іваничі. Проект «М’які навички для молоді» є ознайомчою частиною більшого проекту – 5-денного освітньо-мотиваційного наметового ФРІ-табору «Soft Skills Camp», куди з радістю запрошують волинян, віком 16-25 років. 

Детальніша інформація за посиланням.

Для участі обов'язково потрібно заповнити анкету.

Навчання проводили учасники всеукраїнського проекту «Молодь Змінить Україну» від Фонду родини Богдана Гаврилишина, члени Луцького осередку громадської організації ФРІ та члени луцького комітету U-report. 

1

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024