стрічка

На Волині ветерана Другої світової привітали з 95-річчям

24 Червня 2019, 08:41
994

В Шацьку привітали з 95-річчям Чеснокова Костянтина Петровича, почесного жителя селища, ветерана війни, громадського активіста.

Про це інформують у прес-службі Шацької райдержадміністрації.

23 червня відзначає свій 95-річний ювілей Костянтин Чесноков, почесний житель селища Шацьк, ветеран Другої світової війни, колишній директор Шацької школи і голова ради ветеранів.

Привітати ювіляра завітали керівники органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, а також рідні й близькі друзі.
З щирими словами привітань звернулися до ювіляра голова Шацької районної державної адміністрації Василь Голядинець, виконуюча обов’язки голови Шацької селищної ради Людмила Цевух, голова районної організації ветеранів війни, голова громадської ради при райдержадміністрації Адам Дударчук та інші.

На жаль, ветеранів Другої свтової війни залишилося в районі не так багато. Ці люди заслуговують на особливу пошану, адже що саме їм завдячуємо своїм життям.

Тож виступаючі побажали дорогому Костянтину Петровичу міцного здоров’я і довгих років життя, мирного неба над головою, щастя й радості, злагоди та сімейного благополуччя.

«Живіть ще довго — даруйте нам честь і радість спілкування з Вами, справжнім героєм, визволителем, переможцем і просто мудрою та добродушною людиною», - на завершення додали представники влади.

1

1

1

1

 

Коментар