стрічка

У Луцьку собаки напали на дитину

23 Червня 2019, 17:10
2830

У Луцьку на одній з вулиць зграя собак напала на 7-річну дитину.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написала користувачка Надія Омельчук.

«Проблема з собаками давним-давно. Мова зараз про територію на вулиці Станіславського поблизу «Фіміаму», «Теремно», «Тростянецьких ковбас» і цигаркового «ларька». Там постійно знаходяться 8-10 собак. Часом вони просто лежать, часом граються, часом не дають проїхати велосипедистам та автомобілям, а часом так, як сталося сьогодні.

Мама з коляскою і середньою дитиною виходили з магазину, в той час старша дівчинка пішла ( не побігла і не провокувала псів!) уперед. І тут раптово її оточили троє собак, почали гавкати і кидатися. Дитина завмерла від жаху і просто підняла руки. В той момент з «ларька» вибігла продавець і порозганяла шваброю тих собак. Дякувати Богу, не покусали, лише одна вхопила дівчинку зубами за ногу», – йдеться у повідомленні.

Також жінка додає, що дитина дуже злякалась.

«Так, я знаю, що притулку нема і що «Ласка» не притулок. Знаю, що сьогодні звільнився останній ловець.  Знаю, що собак треба годувати (а на ГПЗ собак постійно годують) і що їх не треба боятися.  Вся ця теорія мені відома. Але що робити?  Наші діти постійно ходять по хліб, по морозиво в ті ж Тростянецькі, АВС. Чому вони (та й дорослі теж) постійно мають наражатися на небезпеку? Кількість собак постійно збільшується, а біля «АТБ»  пройти неможливо», –додає Надія Омельчук. 

Читайте також: Колишня очільниця «Ласки» причетна до смерті вагітної собаки, – Ірина Киця.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024