стрічка

Ківерцівських держслужбовців привітали з професійним святом.

23 Червня 2019, 16:29
1107

У залі райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби України.

Урочистості відбулися 21 червня, – йдеться на сайті Ківерцівської РДА. 

Із професійним святом державних службовців привітав голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук.

У вітальній промові керівник району висловив подяку всім державним службовцям, які з повною віддачею працювали та працюють на благо  краю.

«Працювати в органах державної служби – непроста задача. Дуже  часто можна почути, що державна служба – це лише бюрократія та корупція. Але так можуть казати лише ті люди, які взагалі не розуміють, що таке державне управління. Кожен з вас, на своєму місці, виступає ланкою, що поєднує владу і народ, разом ми формуємо ефективну систему державного управління, яка має бути мобільною, гнучкою, реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу. Дякую вам за ваш професіоналізм, компетентність та відданості справі. Нехай ваша щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Зичу всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі!», – сказав Валерій Ткачук.

До вітань долучився заступник голови районної ради Віталій Протасюк.

Спільними Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради і Подяками голів, за компетентність, ініціативність, відповідальне ставлення до справи та з нагоди професійного свята нагородили кращих державних службовців Ківерцівщини. Так, Почесною грамотою нагороджено:

1) Бутейко Оксану Миколаївну – завідувачу сектору прийняття рішень відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення районної державної адміністрації;

2) Міщенко Ларису Іванівну – головного спеціаліста з питань опіки, піклування та усиновлення служби  у справах  дітей районної державної адміністрації;

3) Озоровську Ірину Володимирівну – головного спеціаліста відділення комплектування Ківерцівського районного військового комісаріату.

Подяку голови районної ради та районної державної адміністрації оголошено:

1) Маховському Олександру Валерійовичу – завідувачу сектору з питань технічного захисту інформації та інформаційних технологій апарату районної державної адміністрації;

2) Тутейко Наталії Миколаївні – головному спеціалісту відділу інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку районної державної адміністрації.

Державні службовці отримали у подарунок чудові музичні подарунки від аматорів сцени сільських закладів культури району та прекрасні композиції з квітів зроблені  працівником районного краєзнавчого музею Світланою Чайкою.







 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024