стрічка

У Ківерцях вшанували жертв Другої світової війни

22 Червня 2019, 17:51
1022

Війна між нацистською Німеччиною та Радянським Союзом, що розпочалася 22 червня 1941 року, стала найтрагічнішим та найкривавішим етапом Другої світової війни, призвела до колосальних людських і матеріальних втрат.

Напередодні пам’ятної дати представники влади поклали квіти до Меморіалу слави у міському парку. Із болем у серці вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих,– йдеться на сайті Ківерцівської РДА. 

Сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії на сході країни, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.

На знак скорботи за загиблими у роки Другої світової війни 22 червня в районі обмежено розважальні заходи, на будинках та спорудах буде приспущено Державні Прапори України.

Відновлюючи в пам’яті велику людську трагедію часів Другої світової війни, переосмислюючи нинішні  події, які  відбуваються на території України, ми всім серцем бажаємо миру нашій державі. Схиляємо голови перед загиблими воїнами. Честь і слава живим героям!

Читайте також: У Ківерцівському районі відзначили найкращих фермерів. ФОТО





 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024