стрічка

Волинську бригаду відвідала віце-прем’єр-міністерка

22 Червня 2019, 14:55
Волинську бригаду відвідала віце-прем’єр-міністерка 1497
Волинську бригаду відвідала віце-прем’єр-міністерка

У Володимир-Волинський навідалась віце-прем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Зокрема, посадовиця відвідала одну з військових частин, що дислокуються у княжому місті.

Спільно із тимчасово виконуючим обов’язки командира 14 ОМБр підполковником Андрієм Якімковим, начальником прес-служби оперативного командування «Захід» полковником Анатолієм Прошиним, виконуючим обов’язки начальника управління морально-психологічного забезпечення – заступником командувача військ із морально-психологічного забезпечення управління оперативного командування «Захід» полковником Віталієм Челбіним, заступником голови облдержадміністрації Денисом П’ятигорцем і головою райдержадміністрації Наталією Василець віце-прем’єр-міністерка оглянула військову частину та поспілкувалася із військовослужбовцями. 

Для посадовиці та гостей, які її супроводжували, провели екскурсію територією військової частини, показали їдальню.

У ході екскурсії обговорили чимало питань, які сьогодні турбують військовослужбовців. Це і будівництво та виділення житла для військових, підвищення грошового забезпечення, фінансові аспекти психологічної реабілітації учасників АТО і ООС, посилення відповідальності за ухилення від строкової служби.

Далі була зустріч з військовослужбовцями у клубі бригади. Іванна Климпуш-Цинцадзе зупинилась на тому, що вже вдалося реалізувати у сфері забезпечення гендерної рівності у силовому секторі, на теми взаємодії з НАТО, акцентуючи увагу на тому, що з початку російської агресії проти України Північноатлантичний альянс надає нашій державі важливу політичну, практичну та консультативну підтримку.

Під час спілкування з посадовицею військовослужбовці цікавились про додаткові відпустку для контрактників, для жінок, що служать та мають двох неповнолітніх дітей, наданням службового житла для військовослужбовців та інші побутові проблеми. 

На завершення зустрічі Іванна Климпуш-Цинцадзе подякувала військовослужбовцям 14 окремої механізованої бригади за «жертовність, патріотизм, мужність та вірність військовій присязі, за надскладний і героїчний фронтовий шлях». 

Читайте також: Військові з Володимирщини – призери Міжнародного футбольного турніру
























 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024