стрічка

«В мами виявили рак» – рідні волинянки збирають кошти на дороговартісне лікування

20 Червня 2019, 19:47
1217

Рідні жительки міста Володимира-Волинського Алли Студент просять допомогти зібрати необхідну суму для лікування закордоном.

«В мами виявили рак...Діагноз Неходжкінська лімфома. Є можливість лікування в Ізраїлі, але для цього потрібні великі гроші. Дуже вилика кількість грошей пішла вже на обстеження в Німеччині. Просимо Вас підтримати матеріально...»

Номер картки Студент Алла Михайлівна 5168742727517462



 

Коментарі
09 Липня 2019, 22:43
Жителька села Льотниче на Волинщині Студент Алла вкрай потребує допомоги, щоб побороти свою хворобу. У березні, за два дні після свого 50-річного ювілею, жінка захворіла, як тоді здавалась, на банальну застуди. Але лікування не подіяло, а стан різко став погіршуватись – з’явились набряки по тілу. Більше читайте тут: https://tsn.ua/dopomoga/puhlina-bilya-sercya-alli-zmushuye-yiyi-rodinu-prosit-pro-dopomogu-1372902.html<br/><br/>Любов Божия Свята!Як що сподіватись на гроши,думаючи що з вірою просимо зцилення у Всезнаючиго,то як Мілостивий може здійснити ваше прохання?!<br/>Як доказ:-скільки просимо Господа Бога?!<br/>А Всемогутня й Досконала Сила Милостивого,на Його Святих Умовах,за мить Сцілює!<br/><br/>Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!<br/><br/>Вірте у Всемогутню,Досконалу Силу Спасителя душі!<br/><br/>Вірою зі всіма думками,сподіваннями і устами сповідати про всі скрути,жахи,біди і горя,щоб намагатися бути чесним перед Всезнаючим!<br/><br/>Просити вибачення за самотужки злочинку,яке згадаємо чи забули у Милостивого!Бо це варто,щоб дозволити Поважаюшему вибір,але Бажаючий незагибелі,втрутитись у своє існування!<br/><br/>Боже!Да хай же да буде Твоя, Досконала воля!<br/>У Тебе всі часи і терміни!<br/><br/>і я не претендую,що це все,а може щось і не так!<br/><br/>Прорватись скрізь вражину беспредельну криком до Спасителя Вискупителя!<br/><br/>І спитайте й вислухайте Його - як ще розкаятись,як молитис і як служити Тобі - Господь!!!<br/>Що б ні хто нас не побачив з проханням про допомогу,а тільки з Божей Переможной Радістю!<br/>Щоб бути вічно з Тобою - Спаситель!!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром