стрічка

У Любомлі з професійним святом привітали медичних працівників

15 Червня 2019, 09:55
У Любомлі з професійним святом привітали медичних працівників 1783
У Любомлі з професійним святом привітали медичних працівників

Традиційно у третю неділю червня відзначають День медичного працівника.

З нагоди професійного свята у п’ятницю, 14 червня, в актовому залі Комунального некомерційного підприємства «Любомльського ТМО Любомльської районної ради» відбулися урочистості.

«Наша праця є однією з найгуманніших та найпотрібніших у суспільстві, адже пов’язана зі збереженням здоров’я людини. Завдяки зусиллям медиків тисячі пацієнтів змогли подолати важкі хвороби, відчути щастя і радість повноцінного життя, отримати надію на майбутнє», – наголосив у вітальному слові генеральний директор медустанови Володимир Дибель.

 Володимир Дибель
 Володимир Дибель

Терпіння та наснаги своїм колегам побажала головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любомльського і Шацького районів» Тетяна Васенько.

Тетяна Васенько
Тетяна Васенько

Також людей у білих халатах вітали народний депутат Ігор Гузь, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, голова районної ради Микола Сушик, представники громад: Любомльської, Рівненської, Вишнівської, Головненської.

Ігор Гузь
Ігор Гузь

Олександр Герасимчук і Микола Сушик
Олександр Герасимчук і Микола Сушик




За сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, професійну майстерність, забезпечення високого рівня надання медичної допомоги жителям району та з нагоди професійного свята багатьох медичних працівників від імені голови обласної ради та керівників району було відзначено почесними грамотами, подяками та подарунками.





















Музичні вітання для учасників свята, які щоденно піклуються про здоров'я своїх краян, сердечно дарував чоловічий склад працівників міського Будинку культури.

Працівники міського Будинку культури
Працівники міського Будинку культури

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024