стрічка

У селі на Волині єпископ Нафанаїл роздавав церковні нагороди. ФОТО

14 Червня 2019, 15:25
2773

У Свято-Троїцькому храмі села Рудка Козинська керуючий Волинською єпархією УПЦ (МП), єпископ Нафанаїл очолив Божественну літургію.

9 червня, у неділю святих отців І Вселенського Собору, йому співслужили настоятель храму, протоієрей Петро Мазур, настоятель Свято-Покровського храму Луцька, архімандрит Афанасій (Герман), завідуючий канцелярією єпархії, архімандрит Паїсій (Хомич) та клірики Волинської єпархії. Про це повідомили на сайті Рожищенського Благочиння.

Під час богослужіння була піднесена посилена молитва за мир в Україні та за єдність світового православ’я.

Також архіпастир відзначив настоятеля Свято-Троїцького храму, протоієрея Петра Мазура, високою церковною нагородою – митрою.

За багаторічну, плідну працю на благо Церкви Христової були нагороджені: староста громади – Володимир Бурачук – орденом рівноапостольного князя Володимира (3 ступеня) та регент місцевого хору – Наталія Мазур – орденом рівноапостольної княгині Ольги.

Настоятель разом з парафіянами були щиро вдячні за архіпастирський візит, спільну літургію та мудрі слова повчання від єпископа Нафанаїла та побажали Його Преосвященству Божої допомоги й підтримки у цей нелегкий час випробувань та многих літ.

Володимир Бурачук та Наталія Мазур
Володимир Бурачук та Наталія Мазур




















Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024