стрічка

Рожищенські дитячі садки ремонтуватимуть на 1,4 мільйона: що робитимуть

12 Червня 2019, 16:08
Майданчик ДНЗ №3 1526
Майданчик ДНЗ №3

На позачерговій сесії міської ради внесли зміни до Програми підтримки та збереження об'єктів і майна комунальної власності територіальної громади міста Рожище на 2019 рік.

Відповідне рішення депутати ухвалили у вівторок, 11 червня.

Зокрема, розділ «Обсяг фінансування Програми» виклали у новій редакції. Орієнтовна сума фінансування – 1,4 мільйона гривень.

Садочок № 1 «Малятко» отримає 326 тисяч гривень. За ці гроші мають закупити паливні газові котли, електричну плиту та витяжку, сантехнічні прилади. Запланували реконструкцію вузла обліку газу в котельні та ремонт музично-фізкультурного класу.

Дитячий садок № 2 «Дзвіночок» оперуватиме сумою у 661 тисячу гривень. Там планують придбати меблі та килимове покриття, виконати реконструкцію пішохідних доріжок, провести ремонт туалетних кімнат, заміну стелі та освітлення у фізкультурному залі.

Садочок № 3 «Сонечко» отримає 160 тисяч гривень. За ці гроші хочуть зробити ремонти системи вентиляції, приміщення молодшої та старшої груп, туалетної кімнати середньої групи, ігрових майданчиків. Також хочуть встановити вентиляційні решітки на евакуаційних виходах в усіх групах.

На дошкільний навчальний заклад № 4 «Струмочок» виділять 85 тисяч гривень. Тут зроблять ремонт системи електрообладнання, харчоблоку, придбають мийну ванну та стелажі.

Ще 220 тисяч гривень – виплата матеріальної допомоги на оздоровлення обслуговоючому персоналу закладів дошкільної освіти.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024