стрічка

Ковельчани облаштували дитячі майданчики власними силами. ФОТО

11 Червня 2019, 16:24
Ковельчани облаштували дитячі майданчики власними силами 1150
Ковельчани облаштували дитячі майданчики власними силами

У Ковелі мешканці багатоповерхівки самі поставили два дитячі майданчики та влаштували дітворі солодкий стіл.

Протягом дня Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Весна-80» разом з депутатом Ковельської міської ради Андрієм Далекою облаштували у своєму дворі майданчики для малечі та підлітків, також пофарбували вже діюче ігрове обладнання, працювали до пізньої ночі.

Працювали до ночі
Працювали до ночі

Після святкового відкриття місця для дозвілля актив ОСББ організував дітям солодкий стіл.

Дітям влаштували солодкий стіл
Дітям влаштували солодкий стіл

«Бюджетом міської ради в 2019 році передбачено кошти, які розподілені на кожного депутата в розмірі 30 тисяч гривень на видатки з благоустрою будинків та матеріальної допомоги громадянам. Чим я і скористався, виділивши 26 тисяч гривень на закупівлю майданчика для дітей. Домовленість з мешканцями будинку була така: один майданчик встановлюємо за міською програмою фінансування, інший – власними коштами ОСББ. Півроку нам знадобилося на обговорення кращих майданчиків, збір коштів, який було організовано головою та активом ОСББ «Весна-80». Громада співвласників зібрала близько 23 тисяч гривень», – розповідає Андрій Далека.

Мешканці будинку висловили слова подяки депутату за організацію покупки та логістику майданчиків і документальний супровід, а обранець громади, зі своєї сторони, теж подякував громадянам, особливо батькам – за ініціативу та бажання створити для своїх дітей місце для розвитку та відпочинку.

«Наступним кроком буде допомога в облаштуванні освітлення в даному дворі, перемовини з жителями інших будинків по схожих проектах. Тільки спільними діями мешканців і представників міської ради можна створювати ось такі прекрасні проекти для дітей, облаштовувати прибудинкові території», – впевнений Андрій Далека.

Малеча тішиться новому майданчику
Малеча тішиться новому майданчику

Малеча тішиться новому майданчику
Малеча тішиться новому майданчику

Батьки все робили власноруч
Батьки все робили власноруч

 

Коментар