стрічка

Колишнього віце-мера Луцька підозрюють в оборудці на 17 тисяч доларів

11 Червня 2019, 09:27
1751

На Київщині працівники поліції та прокуратури викрили у скоєнні злочинів колишнього заступника Луцького міського голови.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Прокурори та поліцейські викрили одного з колишніх заступників Луцького міського голови у скоєнні злочинів. 10 червня, прокуратурою області йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 27 ч. 3 ст. 369, ч. 3 ст. 190 КК України.

Під час досудового розслідування встановлено, що в 2018 році колишній посадовець підбурив представника забудовника до надання неправомірної вигоди службовим особам обсягом 17 тисяч доларів.

За словами заступника міського голови, саме за таку суму коштів забудовник зможе отримати весь пакет дозвільних документів на введення в експлуатацію самочинного об’єкту будівництва. Встановлено, що в подальшому підозрюваний шахрайським шляхом заволодів вказаними коштами.

Наразі досудове розслідування триває. Проводяться слідчі (розшукові) дії з метою перевірки можливої причетності до вчинення вказаних злочинів інших посадових осіб.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За вчиненні дії посадовцю органу місцевого самоврядування загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна.

Читайте також: Суд поставновив взяти під варту Посадовця Держгеокадастру, який попався на хабарі

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024