стрічка

Волинянин «під мухою» викрав автомобіль

10 Червня 2019, 15:27
Волинянин «під мухою» викрав автомобіль 1295
Волинянин «під мухою» викрав автомобіль

Співробітники кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції оперативно встановили місце знаходження, викраденого автомобіля «Volkswagen Passat» та причетність до скоєння цього кримінального правопорушення 41-річного жителя Іваничівського району.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали кримінальне провадження, - інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 9 червня, ввечері до Нововолинського відділу поліції із заявою звернувся 54-річний житель Нововолинська. Він повідомив, що невідома особа викрала його автомобіль «Volkswagen Passat».

Поліцейські оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння скоїв 41-річний волинянин. Викрадений автомобіль поліцейські вилучили та повернуть власнику.

За цим фактом слідчі Нововолинського відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Правоохоронці розповіли іваничівцям, як не стати жертвою шахраїв

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024