стрічка

Район.in.ua: хто все це пише?

06 Червня 2019, 15:29
Команда Район.in.ua під West Media Forum 2018 7383
Команда Район.in.ua під West Media Forum 2018

День журналіста – добра нагода для редакції розповісти про тих людей, які майже безперервно інформують читачів про найважливіше. 

6 червня колектив Район.in.ua – не тільки відзначає професійне свято, а ще й День народження. Цього дня 2015 року в онлайн вийшло переше видання майбутньої мережі гіперлокальних сайтів Район.Луцьк. Торік запрацював сайт-агрегатор Район.in.ua, який об’єднав під парасольковим брендом усі видання мережі. Він покликаний інформувати жителів області про найважливі події усіх районів, давати узагальнений, макро-погляд на події і процеси. 

Читайте такожГостре, історичне, церковне, туристичне і з полуничкою: найпопулярніше за рік на Район.in.ua

Робота Район.in.ua організована на декількох рівнях. Функціонування кожного з районних сайтів забезпечує одна-дві людини, іноді одна людина дбає про два сайти. Кожен з районних редакторів і редакторок мають когорту своїх авторів та інформаторів. Вони ж визначають, які новини мають знати усі волиняни і відправляють найважливіше на сайт-агрегатор Район.in.ua. На цьому виданні також працює команда редакторів, які додатково фільтрують новини та визначають пріоритетність. Однак акцент обласного сайту – на великих і ґрунтовних матеріалах, над якими працює вся редакція та позаштатні автори.

У структурі також працює міні-мережа з чотирьох районних видань у Рівненській області (Острог, Гоща, Корець, Демидівка) та сайті ділових видань Волині Бізнес.Район. 

Кожен з цих проектів веде окреме життя, потребує щоденної уваги і робить всій внесок у велику загальну справу. Щоб вся ця система працювала, Район.in.ua зібрав чималу команду журналістів, з якими сьогодні і познайомимо.

Наталія Пахайчук, керівниця мережі Район.in.ua

«Я прийшла на «Район», коли він був тільки у зародку, навіть назви не мав. Мені приємно, що тодішнє керівництво медіа-холдингу та інвестори «Агенції медіа-технології «СІД-Інформ» підтримали мою ідею для назви мережі. До речі, тоді, коли ми запускали перший сайт, то у перспективу мережі мало хто вірив. Але сьогодні я не знаю відповіді на два питання «Район»: скільки у нас сайтів в мережі і скільки у нас людей працює. Не повірите, але я збиваюся рахувати, тому що ми постійно зростаємо. Відкриваємо нові видання, розширюємо колектив, шукаємо авторів, залучаємо практикантів, експериментуємо і вчимося.

Наталія Пахайчук
Наталія Пахайчук

Щоб все це працювало безперебійно, потрібно докласти чимало зусиль. Але свою роль, як керівниці, вбачаю у тому, щоб вибудувати міцну систему, яка буде здатна працювати автономно, щоб у разі потрясінь всі знали куди бігти і що робити. Наша сила у тому, що кожен член команди може діяти самостійно, але водночас ми є взаємозамінні і працюємо у тісній кооперації. 

Щоб зайняти свою чільну позицію серед лідерів медіа-ринку Волині нам довелося чотири роки важко працювати, адже конкуренція дуже сильна. Але сьогодні я пишаюся нашим колективом, у якому кожен постійно працює над собою».

Наталія Голодюк, керівниця рівненської мережі Район.in.ua, в.о редакторки Район.Стара Вижівка

«Моя історія з Районом розпочалася, коли моєму синочку було 8 місяців. Тоді мене взяли на роботу редакторкою сайту Район.Острог, який я створювал з нуля. Вибудовувала контакти, формувала репутацію та  залучала читачів. Це був чудовий досвід. Згодом мені захотілося більшого і я переїхала до Луцька, але Район залишився зі мною... Я стала випусковою редакторкою нового проекту Бізнес. Район. Ось так я росла разом з своїм синочоком Матвійком та Районом, доки не виросла до керівниці рівненської мережі.

2
Наталія Голодюк
Наталія Голодюк

Хто я зараз? Я Мама двох чудових діток Орисі ( 5 місяців ) та Матвійка (3,5 роки). Я Дружина, Я колега, Я керівниця, Я журналістка. Поєднувати це все досить складно, але інакше я не вмію... І саме чудовий колектив району допоміг мені стати тією, хто я є.

Район.in.ua - це не просто колектив, це дружня сімя, яка завжди підтримає та підстрахує, з якою можна поділитися успіхами та невдачами...і хоча ми здебільшого розкидані по двох областях, але це не заважає нам бути близькими людьми. Район - це любов!

Світлана Кирилова, редакторка видань Бізнес.Район і Район.Горохів

«Я працюю у мережі Район.in.ua понад три роки. За цей час я дуже змінилась і «прокачалась» у всіх напрямках, чим дуже пишаюсь. Випробувала себе в ролі випускового редактора, журналіста, головного редактора, фотографа... Словом, приміряла дуже багато ролей і не збираюся зупинятись. 

2
Світлана Кирилова
Світлана Кирилова

Так як я ціную понад усе особистісний розвиток, можу впевнено сказати – Район не просто розвиває, він створює умови, в яких ніколи не буває застою! Семінари-навчання-тренінги-школи – все це для нас як «добрий день». Вже не можу уявити своє життя без поїздок. Особливо, якщо вони непередбачувані.

За це і люблю Район: за постійний рух вперед і зміну обстановок, за добрих людей у нашому великому колективі, за розвиток і натхнення, знайомства з цікавими персонажами, захоплюючі прес-тури і поїздки за кордон, нові емоції та враження. З Районом ми можемо усе!».

Анна Карась, редакторка Район.Любмоль, журналістка у виданні Бізнес.Район

«У дитинстві я мріяла стати артисткою, хоча й не маю музичного слуху. Потім мріяла стати космонавткою, але Чумацький зоряний шлях привів мене у журналістику, з якою не розлучаюся дев'ятий рік. Ось уже три роки я є редакторкою сайту Район.Любомль. Спочатку думала, що не матиму достатньої інформації для наповнення сайту, але завдяки читачам ми щоденно розповідаємо про життя нашого прикордонного району. 

4
Анна Карась
Анна Карась

Часто заробітчани, які змушені поневірятися по світах, дякують, за те, що хоч віртуально стають учасниками різних подій у районі. Вони щоденно починають свій робочий день і закінчують з нашим сайтом. Це дуже надихає і стимулює працювати, вишукувати цікавих співрозмовників. Завдяки чуйним читачам ми постійно підтримуємо тих, хто опинився у скруті, хто  веде боротьбу за життя. Наша Любомльщина багата на хороші події, хоча й контрабандне життя вирує на повну. Про це теж дуже люблять усі читати. Далі буде ще цікавіше».

Анна Манюхіна, журналістка Район.in.ua та Бізнес.Район

«Я працюю у цій редакції з липня 2016 року. Це моя перша серйозна робота в житті. Починала дописувачкою сайту Район.Рожище, через рік перейшла на Район.Луцьк, а тепер пишу для Район.in.ua та Бізнес.Район.

1
Анна Манюхіна
Анна Манюхіна

Район – це справді сім’я, з якою хочеться постійно зустрічатися, надихатися, відпочивати, вдосконалюватися та розвиватися. Щаслива, що маю такий крутий колектив, на роботу ходжу як на свято, і це без перебільшень. Район – це те місце, де варто вчитися та здобувати досвіду. Це те місце, де тебе почують та зрозуміють. Це те місце, куди постійно хочеться повертатися. Це те місце, де ти справді захоплюєшся тим, що ти робиш. Одним словом, Район – це любов».

Неля Музичко, редакторка стрічки новин сайту Бізнес.Район

«Ще зовсім нещодавно більшість впізнавала мене, бо бачили по телевізору, або чули голос по радіо. Тепер ви можете мене «читати». Мене звати Неля Музичко. І я уже декілька днів випускова редакторка Бізнес.Району. У луцькій журналістиці я давно. І сьогодні вітаючи колег почула, що «колишніх» працівників взагалі не буває.

1
Неля Музичко
Неля Музичко

Ми вдосконалюємося для Вас, наших читачів. Розвиваємося і щодня вчимось чомусь новому, щоб невдовзі поділитися з Вами. У кожного із нас своя дорога, свій манір сприйняття світу – на слух, зображення, чи текст. 

Маю відверто зізнатись, що прийшовши у цю редакцію, зробила свідомий вибір, поділивши те, що читаю на чорне й біле. Зокрема, інші сайти. Я відмовилась від негативу, яким нас оточують деякі ЗМІ заради рейтингів. Не псую настрій собі криміналом, і не раджу нікому. Хочу бути максимально корисною, тому де б я не працювала, куди б не занесло життя - на тб, радіо чи пресу, можу чесно сказати - робитиму усе можливе, щоб Ваш день з Бізнес.Районом був позитивним, щасливим і з усмішкою».

Тетяна Палаєвська, редакторка Район.Володимир-Волинський і Район.Іваничі

«У ЗМІ працюю з 2006 року. За всі ці роки запустила з нуля два друкованих і три інтернет видання. Колись сподобався один вислів, який передає всю сутність нашої професії: «Мета журналістики - заспокоювати стурбованих і тривожити умиротворених». 

4
Тетяна Палаєвська
Тетяна Палаєвська

Роботу свою люблю. Без пафосу, буденно і міцно. Навіть тоді, коли «завал, капець і телефон червоний». Вважаю, що працювати в такій банді-профі як «Район», то взагалі великий фарт.  Ну де б тобі ще дали повчитися щодня і щохвилини, без жодних фінансових витрат».

Мирослава Цюп’ях та Віта Шепеля, команда Район.Шацьк

«Гіперлокальне видання Шацького району, якому вже три роки і котре читають у 81 країні світу, – це наше спільне творіння. На початку був страх: нас читатимуть десятки тисяч людей – це ж яка відповідальність! Втім, ми не новачки в журналістиці – у кожної за плечима багаторічний досвід роботи в районній газеті, незліченна кількість написаних матеріалів, контакти, зв’язки і головний наш козир – людська довіра.  

4
Команда Район.Шацьк: Віта Шепеля і Мирослава Цюп'ях
Команда Район.Шацьк: Віта Шепеля і Мирослава Цюп'ях

Ми пишемо про Шацький край ВСЕ, і в своїй роботі орієнтовані як на унікальність, так і на осмисленість інформації.  Наші історії відрізняються від тих, які подають обласні та всеукраїнські медіа, бо їх творять як журналісти, тобто ми, так і місцева громада. 

Район.Шацьк – це  місце для дискусій шачан і людей, життя яких пов’язане з нашим містечком, це територія їхньої взаємодії,  можливість висловитися і спільно вирішити проблеми.

…Страху вже давно немає. Є хороша залежність, коли ранок розпочинаєш не з кави, а з ввімкненого ноутбука. Коли у вільну від написання текстів хвилину не дрімаєш на дивані, а моніториш сайти з думкою: «Чим би то ще зацікавити читача?». Коли не дозволяєш собі ні відпустки, ні вихідних, бо вибагливий користувач сайту чекає від тебе сенсації. Коли забув про всі свої хобі і захоплення, які були ДО, і живеш одним життям із Районом». 

Уляна Лебич, яка з дня на день передає Район.Камінь-Каширський у руки Олександру Романюку

«Майже рік я працюю на Район.Камінь-Каширський. Це моя перша робота у сфері журналістики, перший досвід. Саме тут я отримала ті базові знання, які необхідні кожному журналісту-новачку, щодня розвиваючи та вдосконалюючи себе.

2
Уляна Лебич
Уляна Лебич

Ця робота навчила, як спілкуватися з людьми, як правильно інформувати їх, розвинула вміння тривалий час концентруватися на справі та й загалом дала поштовх до втілення нових мрій».

«Я, Романюк Олександр, з селища Сощичне проходжу навчання та стажування на Район.Камінь-Каширський. З виданням знайомий дуже давно, завжди був активним читачем. Раніше навіть не міг уявити, що матиму справу з журналіською діяльністю, це новий виклик для мене та новий досвід. Надіюсь що все в мене вийде. 

2
Олександр Романюк
Олександр Романюк

Раніше працював вчителем початкових класів, і навіть не міг подумати, що моє життя так перекрутиться. Коли отримав дуже важку травму шиї, і майже рік не розумів, що відбувається. Але я вийшов з тої ями та почав жити  новим життям! Через два роки після «переломного» моменту я одружився. Зараз займаюсь активною реабілітацією та розвиваю гру бочча». 

Олена Решотка, редакторка Район.Турійськ

«Свої сили у журналістиці я вирішила спробувати на першому курсі під час зимових канікул в університеті, а вийшло так, що працюю тут вже понад рік. Опікуюся сайтом Район.Турійськ і дуже люблю свою роботу. Неймовірний колектив, цікаві збори і заходи, класні семінари і тренінги, гнучкий графік, який не заважає навчанню в університеті – хіба ж це не круто? 

2
Олена Решотка
Олена Решотка

Ще колись помітила, що районівські «старожили» до новачків люблять вживати слово «вербувати». Якось так і сталося зі мною. «Завербувалася» так, що не уявляю роботи в іншому ЗМІ, а ще дуже пишаюся тим, що маю змогу працювати, навчатися і набиратися досвіду саме тут».

Дмитро Зінюк, редактор Район.Ківерці

«Майже рік тому, гортаючи стрічку новин у Facebook, я натрапив на цікаве оголошення: «У Луцьку пройде П'ята літня школа журналістики. Випускники матимуть змогу стажуватися у волинських ЗМІ».

2
Дмитро Зінюк з письменником Андрієм Кокотюхою після першого у житті інтерв'ю
Дмитро Зінюк з письменником Андрієм Кокотюхою після першого у житті інтерв'ю

Тож вирішив спробувати свої сили і не прогадав. Вже у перший день навчання мені запропонували спробувати свої сили в інтернет-виданні Район.Ківерці. Але спершу була дуже довга практика. «Не вмієш – навчимо», – сказали мені у редакції. Спершу було дуже важко. Але з допомогою колег-районівців я швидко влився у колію. До речі про журналістів «Району» - це справжні професіонали своєї справи. Вони вміють готувати круті матеріали на будь яку тематику.

Олена Клинова, редакторка Район.Ковель

«На Район.Ковель я прийшла під час навчальної практики, коли була студенткою Острозької академії. То був перший досвід роботи «в полі» у моєму житті. Тоді я зрозуміла, що хочу працювати в цьому виданні, адже то реальна і доступна мені можливість долучитися до розвитку мого рідного міста.

2
Олена Клинова
Олена Клинова

Уже другий рік я дбаю про стрічку новин про життя Ковеля та району, але вона не була б такою насиченою і гострою, якби не старші досвідчені колеги. Знані на  Волині журналісти Ярослав Гаврилюк, Сергій Шаповал та інші автори щодня вишукують непересічні інформаційні приводи і це створює особливий колорит нашого сайту. Я пишаюся, що нашій команді вдалося зробити Район.Ковель одним з найпотужніших сайтів мережі».

Ірина Ветлянчук, редакторка Район.Локачі

«Я «на районі» працюю більше року. Район.Локачі став моїм домом. Працювати випусковою редакторкою – це знайомитися з масою крутих, цікавих людей, це отримувати нові можливості та знання щодня. Але найголовніше колектив – бо тут всі свої, тут є допомога, розуміння та підтримка, тут ти відчуваєш свою важливість у колективі, як і кожен.

2
Ірина Ветлянчук
Ірина Ветлянчук

Мене навчили поєднувати університет та роботу, і тепер я впевнена, що якби не знання кожного з районівців, то я б не отримала такого досвіду у іншому місці, бо разом – ми сила. Я люблю наш район, бо тут працюють люди, які вміють запалювати іскри в очах читачів, бо кожен з нас любить свою роботу і вносить свою частинку праці та власного досвіду у Район.in.ua».

Микола Шмигін, редактор Район.Любешів

«Я народився на Житомирщині, в  Новоград-Волинському районі, тож переїхавши на постійне мешкання на Волинь, вважаю себе подвійним земляком Лесі Українки. Ще в минулому столітті закінчив філфак Житомирського педінституту. Майже десять років корпів над учнівськими зошитами в школах Звягельщини та Любешівщини, а відтак переметнувся в журналістику – спочатку був кореспондентом районної газети, згодом – власкором всеукраїнського тижневика «Вісник +К». У «Район Любешів» – із  травня минулого року.

3
Микола Шмигін
Микола Шмигін

Я член СПУ, автор семи книжок прози, дипломант всеукраїнського літературного конкурсу «Коронація слова» (роман «Трамвай на той світ», 2016), фіналіст усеукраїнського конкурсу морського оповідання (2018). Публікувався в журналі «Березіль», антології «Ця шокуюча Східна Європа». 

Ніколи і гадки не мав, що редагуватиму інтернет-видання, все життя тяжіючи до паперових ЗМІ. Хоча редактором уже доводилося побувати двічі, й обидва рази ще в дитинстві – у шостому класі випускав стінгазету й тоді ж удома із сусідським хлопцем – перший і останній в селі інформаційний бюлетень… Досвіду редакторського ці дитячі забавки, звичайно, не принесли ніякого, зате символічне щось у тому було. А взагалі, до журналістики шлях мій проліг манівцями, бо тулити слово до слова на радість чи смуток читачеві я завше мріяв у белетристиці, та в пострадянській Україні письменнику із журналістикою (чи, може навпаки) важко розминутися, що зі мною і сталося.

Більшість моїх колег по «Районах» – молоді, а то й зовсім юні, працюють і вчаться заодно. Навчаюсь і я з ними, бо вчитися не соромно й ніколи не пізно. А ще ж і цікаво. З  Район.in.ua нудьгувати ніколи, а головне, він тримає мене в курсі всіх подій – від Ветел і до Парижу.

Андрій Рибачук, редактор Район.Маневичі

«У складі команди Район.in.ua я працюю уже рік. Ніколи не думав, що стану журналістом. Полюбив цю професію з часом, коли почав спілкуватись багато з дуже різними людьми. 

До журналістики життя було не менш насиченим, ніж зараз. Працював на будівельних роботах по всій Україні, пробував себе у музиці, потім якось познайомився з комп’ютером і з цього моменту мене як то кажуть «понесло». Зацікавився web-програмуванням, вчився і допомагав створювати різноманітні інтернет-ресурси, працював навіть ведучим інтернет-радіостанції. Потім у житті сталось так, що потрапив у залізничну аварію, після якої сів на інвалідний візок. 

Але і тут я не збирався закриватись вдома і «проростати мохом». Завдяки Маневицькій ГО «Довіра» на чолі з Наталею Шишолик, зайнявся спортом. Армреслінг, швидкісна їзда на інвалідній колясці з перешкодами, стрільба з пневматичної гвинтівки, стрільба з лука, боча, шахмати, волейбол, городки та інші види. Маю понад 20 медалей, з яких 5 золоті. 

4
Андрій Рибачук
Андрій Рибачук

Спорт не кинув, а синхронізував його разом з журналістикою. Так, н легко, але було б легко, то не було б цікаво. Саме через те, що нам тяжко у житті, й ми з цього «вигрібаємо» переможцями, ми отримуємо неоціненний життєвий досвід, який гарантовано буде і гірким і солодким, головне що він є.

Мало хто з маневичан вірив в те, що я довго витримаю на такій роботі, навіть прогнози писали через скільки місяців я то кину. Зараз можу сказати, що такий досвід не пройшов дарма і журналістську роботу я буду продовжувати. Особисте життя не втратив а навпаки, знайшов. Маю кохану людину яка завжди ставиться з розумінням до мене і моєї роботи, в багатьох випадках мотивує, коли настають тяжкі моменти, допомагає проходити випробування які влаштовує інколи життя.

Марія Сидорук, редакторка Район.Ратне

«Працюю у команді Район.in.ua уже другий рік. Якщо конкретніше, я редакторка сайту Район.Ратне, такого рідного мені, адже я сама ратнівчанка. 

Великим плюсом цієї роботи є можливість працювати дистанційно, адже я паралельно навчаюся у двох закладах і ще й встигаю непогано відпочивати.
Журналістського досвіду, працюючи у команді «районівців» набрала чималенького: різні кумедні історії, ляпи журналістів, спільні поїздки на треніги та постійне самовдосконалення. Всяко бувало: і радощі і провали: але це все задля виковування «сталевого журналіста» у кузні мас-медіа. 

2
Марія Сидорук
Марія Сидорук

Район дав відкрив двері мені майже скрізь. Це величезний дарунок, яким варто дорожити та цінувати. За час роботи у мене вже чималенька база знайомств, я постійно у вирі подій, новин та цікавинок, навіть вихідні пропускаю, бо ж робота кипить, і не помічаєш як летить час. 

Насамкінець, своєї міні-розповіді, скажу кілька слів за свою чудо команду: таких мультифункціональних колег не знайти більше ніде: це тобі гарні порадники заголовків, тем, розрадять у будь-якій ситуації та заступляться, коли потрібно. Одним словом, це неймовірні люди, тому я і люблю свою роботу»

Ірина Воротна, редакторка Район.Рожище

«Ірину Воротну хтось може пам'ятати ще Сасовською. Загалом із прізвищем Сасовська я більше пропрацювала у журналістиці. Любити нашу професію важко, але я люблю. Люблю сам процес письма, створення тексту. Люблю писати і правити, працювати у соцмережах, ловити азарт, коли якась новинка стає вірусною і швидко набирає перегляди. Люблю думати над заголовками.

2
Ірина Воротна
Ірина Воротна

Працювала у кількох волинських ЗМІ, але найкраще себе почуваю у команді «Сід.інформу». Тут я уже 4 роки: почала журналісткою Таблоїда Волині, деякий час працювала його редакторкою, нині очолюю сайт рідного району – Район.Рожище. Він одним із перших почав працювати у мережі. То – особливий сайт із дуже щирими читачами, які не бояться висловлювати власну думку і активно це роблять на сторінках видання. Дякую кожному з них, що читають і коментують Район.Рожище

Мені дуже приємно бути причетною до наповнення Район in.ua, яке об'єднує вже дві області. Класно, що саме у День журналіста святкуємо його День народження».

Галина Максимчук, редакторка Район.Острог

«Журналістика була моєю мрією. Саме тому, крім основної освіти українського філолога, відвідувала різні заняття в різних викладачів, училася на сертифікатних програмах і курсах. І продовжую це робити, щоправда, вже в іншому форматі – на практиці.

2
Галина Максимчук
Галина Максимчук

Перші свої замітки й невеликі новини написала приблизно 2010 року. Журналістикувала з різною інтенсивністю. Потім була чимала перерва, а наприкінці 2016 року вперше з’явилася на Район.Острог. З того часу з журналістикою ми нерозлучні.

Хоч, поки щоденно тут працюю, було різне – траплялися казуси і смішні описки, і неточності, за які соромно, і певні непорозуміння, роботу свою дуже люблю. Люблю насамперед за дві речі – можливість спілкуватися з безліччю людей і можливість учитися, опановувати нові жанри та форми. Зрештою, мережа Район.in.ua цьому тільки сприяє. Тому Район сміливо можу назвати командою мрії».

Марія Мартинюк, редакторка Район.Демидівка і Район.Гоща

«Бути журналісткою вирішила ще в класі дев’ятому. Мама була проти. Вона чомусь бачила мене у сфері, пов’язаній із цифрами, підрахунками. Щоб відстояти свій вибір, у випускному класі спеціально «завалила» ЗНО з математики. 

Для мене журналістика не просто професія, а радше спосіб життя, бо можливо просто описати подію, не пропустивши її через себе. Іноді людські історії зачіпають настільки, що не можу дописати статтю без сліз. У журналістиці кожен робочий день зовсім не схожий на інший. Це професія різноманіття, зустрічей із непересічними людьми та нових вражень. 

3
Марія Мартинюк
Марія Мартинюк

На «Районі» я працюю лише кілька місяців. Це, фактично,перший серйозний досвід у інтернет-журналістиці. Тут я постійно вдосконалююся професійно, весь час вчуся чомусь новому. Районівці - неймовірно дружна команда, вони завжди підтримають, допоможуть порадять».

Лілія Помернюк, редакторка Район.Корець

«Уже вісім місяців працюю журналісткою в онлайн-виданні Район.Корець і майже щодня знайомлюся з новими людьми. А почалось все з книги ( для багатьох людей культової!). У восьмому класі я розгорнула роман «Майстер і Маргарита» і побачила там слово «журналіст».

2
Лілія Помернюк
Лілія Помернюк

З того далекого часу зрозуміла, що це моє. Після в моєму житті з'явилися люди, які залюбки підтримували мене і мою мрію. Так я опинилася в сім'ї «районів» і в журналістиці. Але це тільки початок».

Команда Район.Луцьк: Анатолій Котлюк – головний редактор, Павло Березюк – смм-менеджер і фотограф, Ольга Дацюк – редакторка, Ельміра Серкожаєва – журналістка і відеографка, Іванна Соломанчук –журналістка.

2
Команда Район.Луцьк
Команда Район.Луцьк

«Редакція онлайн-видання «Район.Луцьк» любить свою роботу за те, що ти завжди є в інформаційному вирі, за однодумців у колективі, за ще одну сім’ю, за знайомство з новими людьми, за смачні події. За можливість змінити обстановку, пішовши на подію, за круті фестивалі та за нові враження. Завдяки своїй роботі ми можемо і постріляти з автомата, і поспілкуватися з іноземцями, і побачити, яка насправді робота в гонщика, поза змаганнями».

Команда менеджерів з реклами «Району»: Ольга Дорошенко, Олена Качан, Ірина Тверда, Оксана Дуда

2
Команда рекламістів Району
Команда рекламістів Району

Ольга Бондарук, керівниця рекламної агенції «СіД-Інформ»:

«Ми пропонуємо рекламу в гіперлокальному виданні Район.in.ua – унікальному та єдиному незаангажованому сайті Волині», – ось так щодня ми розповідаємо нашим партнерам та просто читачам про одне з найкласніших інтернет-видань нашої області. Коли я прийшла сюди на роботу, Район був лише один. Уся мережа розвивалася на моїх очах. Кожному новому Району ми раділи щиро і емоційно, адже для нас це – ніби народження дитини. І сьогодні дуже приємно бачити, як наші «дітлахи» підросли, окріпли і впевнено стали на ноги. 

Я дуже рада, що читачі Районів – розумні, активні та небайдужі. Про це свідчать численні листи та дзвінки, які надходять в редакцію. Я рада, що колектив нашої мережі не боїться жодних тем і завжди готовий допомогти читачам, які цього потребують. І також радує, що усі наші партнери таки мають гарний смак!».

Ігор Денисевич, директор «Агенції медіа-технологій «СІД-Інформ»

«Колектив редакції Район.in.ua – це, без перебільшення, справжня та дружня сім’я. Навіть не знаю чи в інших колективах панує така дружня та домашня атмосфера. Всіх об’єднує спільна ідея – вчасно та якісно донести інформацію до наших читачів. Всі готові підстрахувати один одного, виручити в будь-який момент. 

Саме завдяки нашому прекрасному колективу існує мережа гіперлокальних сайтів Район.in.ua. І саме завдяки прекрасним журналістам наші читачі цілодобово, сім днів на тиждень, можуть дізнаватися найсвіжіші події Волинської та Рівненської областей». 

2
Ігор Денисевич
Ігор Денисевич

Читайте також: Бізнес.Району один рік: місія та цінності видання

Коментарі
06 Червня 2019, 20:12
Чому відключили RSS-новини. дуже незручно тепер стежити за вашими новинами? Поверніть, будь-ласка, RSS!
Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром