стрічка

Тіло атовця, який загинув на будівництві в Польщі, не вдалося привезти на Волинь

06 Червня 2019, 11:47
Юлія Томашук 2787
Юлія Томашук

На заваді перевезенню з Польщі тіла Володимира Томашука на поховання в рідне село стали проблеми з документами.

Про це йдеться в сюжеті  UA Волинь.

Мешканець села Бірки Любешівського району Володимир Томашук загинув на будівництві у Польщі 1 червня. Його тіло рідні планували привезти вчора на Волинь, але виникли проблеми з документами. Перевезенням займаються представники будівельної компанії. 

Володимир Томашук
Володимир Томашук

Чоловік загинув на новобудові в місті Рава Мазовецька.

«Він не міг просто так упасти з висоти, висоти він не боявся. Він війну пройшов у розвідці у десантних військах. Це була 25 бригада», – вважає Юлія Томашук, вдова.

Володимира Томашука мобілізували 2015-го року. Чоловік ніколи не розповідав про свої військові заслуги вдома, щоб не тривожити рідних.

«Йому дали повістку, і він одразу, не зважаючи на все, щоб не говорили, пішов і в нього не було ні хвилини думки про те, що він мав би не піти”,– каже Юлія.

Юристи міжнародної компанії нині вивчають документи й відстежують, як ведеться слідство в Польщі. За словами регіонального представника юридичної компанії Володимира Протаського, якщо не вдасться вирішити ситуацію як страховий випадок, будуть робити це в судовому порядку. Юристи порадили Юлії Томашук не підписувати без їхнього аналізу жодних документів.

Володимир Потарський каже, що, швидше за все, тіло Володимира Томашука привезуть у Бірки сьогодні, де його і поховають.

Читайте також: Учасник АТО з Любешівщини трагічно загинув у Польщі

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024