стрічка

Учень з Любомля виборов можливість навчатися за обміном у США

04 Червня 2019, 09:52
Артем Савка 1835 Джерело: kordon.in.ua
Артем Савка

Вихованець Любомльського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 Артем Савка став фіналістом Програми обміну майбутніх лідерів FLEX у 2019 році та отримав можливість безкоштовного навчання в США.

Цьогоріч участь у Програмі взяли понад 10 тисяч учнів з усієї України. І лише 227 з них навчатимуться за океаном, – пише КОРДОН.

‌Здібного до вивчення іноземної мови учня помітила вчитель англійської мови Анна Думалюк. Вона запропонувала Артему спробувати свої сили у безкоштовній програмі обміну майбутніх лідерів, переможці якої отримують можливість навчатися і проживати упродовж року в Сполучених Штатах Америки.

“Це чудова можливість удосконалити свої знання і навички з англійської мови та отримати чудовий старт для майбутніх досягнень”, – пояснює педагогиня.

Над розвитком таланту Артема працювала ще і викладачrf іноземної мови Лариса Маслянка.

Класний керівник Наталія Лукашук зауважила, що ще змалку Артем вирізнявся з-поміж ровесників своєю кмітливістю та наполегливістю. Немалу роль у розвитку здібностей сина відіграли і батьки, які стимулювали потенціал дитини.

Класний керівник і вчителі пишаються таким досягненням свого учня і бажають йому стати тим лідером, який формуватиме думку більшості та впливатиме на процеси державотворення.



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024