стрічка

У Любешеві відбулося свято «Країна дитячих мрій». ФОТО

03 Червня 2019, 18:43
Країна дитячих мрій 1227
Країна дитячих мрій

До Міжнародного Дня захисту дітей у Любешеві вперше відбулось свято просто неба – «Країна дитячих мрій».

Святкова подія організована за ініціативи служби у справах дітей Любешівської райдержадміністрації за сприяння Любешівської селищної ради «Країна дитячих мрій» подарувала радість, незабутні враження, безліч позитивних емоцій та чудових моментів для великої кількості дітлахів, які побували на святі, – повідомляють у відділі внутрішньої політики, організаційної роботи та інформаційних технологій апарату районної державної адміністрації.

Серед присутніх був і голова Любешівської районної державної адміністрації Сергій Фесик.

Святкове дійство розпочалося з виступів вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості та відділу культури селищної ради – «Літо починається з усмішки», після якого заступник голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів – начальник управління гуманітарної політики Ольга Кух привітала присутніх зі святом та вручила дорожні валізи двом випускницям Ветлівського ліцею – дітям-сиротам Боярській Вікторії та Кирилюк Богдані.

Також під час свята проходила благодійна акція «Чужих дітей не буває», під час якої відбувся збір коштів для онкохворих дітей.

Неймовірно веселими і по-справжньому цікавими були фотозони, де кожен бажаючий міг перевтілитись в міні- чи мікі-маус та відчути себе справжнім моряком. Також цього дня районна бібліотека для дітей представила викладку дитячої літератури «Країна дитинства».

Цього дня на всіх гостей свята чекали розважально-пізнавальні ігри, конкурси, веселі естафети (в яких змагались навіть немовлята), безліч локацій та майстер-класів різного спрямування - плетіння волосся дівчаткам «Власний перукар», майстер-класи по бодіарту, виставка продаж робіт Будинку дитячої та юнацької творчості.

Справжнє зібрання талантів та краси були представлені в «Містечку майстрів». Зокрема, свої вироби демонстрували Марія Підвисоцька (дитячі вироби), Іванна Федюрко (крамничка «Майстерня рукоділля»), Катерина Остимчук (вироби з фоамірану).

Впродовж заходу ніхто не залишився голодним, адже на всіх чекали кондитерські вироби від Ольги Шукалович та фіточаї від Національного природнього парку «Прип’ять-Стохід», які також проводили майстер-класи по виготовленні магнітів.

Веселого та святкового настрою додавали різноманітні атракціони. Діти залюбки стрибали на батутах , спускались з гірок, куштували солодку вату. На завершення свята на усіх маленьких учасники заходів чекала святкова дискотека, під час якої відбувалось обсипання фарбами Холі.

Насичена програма, дружня атмосфера, незабутні враження, приємні емоції, цікаві зустрічі, спілкування та знайомства, веселе проведення часу впродовж усього дня.

































Читайте такожКульки і селфі – у Любешеві поліцейські розважали малечу

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024