стрічка

У Володимирі натрапили на муміфіковане тіло чоловіка

02 Червня 2019, 14:00
У Володимирі натрапили на муміфіковане тіло чоловіка 1986
У Володимирі натрапили на муміфіковане тіло чоловіка

Днями на вулиці Гайдамацькій у Володимирі-Волинському виявили тіло 52-річного чоловіка. За попередньою інформацією тіло пролежало в квартирі понад рік.

Сусіди, які живуть у квартирі напроти тієї, де було тіло 52-річного чоловіка здивовані тим, що долею покійного за час, відколи він зник, ніхто не переймався, – йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

«Цей рік ми його зовсім ніде не бачили, нікого не бачили. Якщо він помер аж тоді – то це мумія стала», – каже сусід Євген Нагірний.

Інша сусідка Ганна Нагірна каже, що Олександр був відлюдькуватим. Їздив до Польщі, тому ніхто не запідозрив лихого:

«Двері були закриті, вікна відкриті. Ми говорили кілька разів, що людина пропала, але ніхто не звертався».

Сестра покійного, яка приїхала до чоловіка з-за кордону, викликала рятувальників, аби потрапити до помешкання.

«Ніякого запаху, нічого – там же він закритий в кімнаті був. Що цікаво, був включений телевізор і включений обігрівач. Ви можете собі уявити це, як ми тут всі не погоріли? Якийсь супер китайський обігрівач, чи як?», – додає сусід Євген Нагірний.

Начальник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик розповів, що тіло було муміфіковане наполовину. Ознак насильницької смерті чи пограбування, каже, не було.

«Він перебував у квартирі, квартира була зачинена зсередини. Ніхто до органів поліції не звертався, що він зник. Труп направлено на судово-медичну експертизу, щоб встановити період, коли дійсно це було. Був один обігрівач, ввімкнутий. Це в якийсь певний період він дійсно був включений. Це наштовхує на думку, що це могло трапитись зимою», – зазначив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділення поліції.

Читайте також: У Володимирі мертвий чоловік більше року пролежав з увімкнутим вентилятором






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024