стрічка

У Луцьку «замінували» житлові будинки

02 Червня 2019, 12:30
3746

У Луцьку пройшло навчання працівників поліції, СБУ та ДСНС, під час якого «замінували» ТРЦ «ПортCity», міську раду та деякі житлові будинки.

Про це онлайн-виданню «Район.Луцьк» повідомили власні джерела.

Подія трапилася 2 червня. Людей евакуювали.

Як розповіли очевидці, на вулиці Коперника, 1 близько 9:00 в двері квартири постукав поліцейський в шоломі й повідомив про те, що будинок замінований і необхідно швидко евакуйовуватись.

На вулицю повиходили жителі будинку, однак не всі. Лише декілька десятків людей зреагували на прохання правоохоронців та зібрались у дворі.

«Часто можна було почути серед людей про те, що це лише навчання. Ніхто не панікував, не виносив з дому цінних речей. Однак, багато хто тримав на руках домашніх тварин: котів, собак та навіть щура. Також приходили люди із сусідніх будинків та говорили про те, що їх також «замінували». Правоохоронці огородили будинок стрічкою, також приїжджала пожежна машина. Біля будинку зібрались рятувальники та правоохоронці, однак всередину ніхто не заходив. Приблизно через годину повідомили, що люди можуть повертатись до своїх осель. Із тих людей, хто вийшов на вулицю, усі з відповідальністю віднеслись до ситуації, не панікували і не скаржились. Дехто згадав усі навчання та взяв із собою документи та гроші», – каже одна з мешканок «замінуваного» будинку.

Нагадаємо, у Луцьку декілька установ перевірили на наявність вибухівки.

Коментарі
02 Червня 2019, 16:45
Це не були навчання!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024