стрічка

Ківерці: свято Останнього дзвоника в експериментальній школі. ФОТО

31 Травня 2019, 19:04
Останній дзвоник 1021
Останній дзвоник

З нагоди свята Останнього дзвоника 31 травня урочисті лінійки відбулися у школах Ківерцівського району.

Традиційне свято організували і в Ківерцівській експериментальній школі. Країна Знань перегорнула ще одну сторінку  освітянського літопису закладу, – повідомляють у РДА.

Ведучі запросили на урочисту лінійку першими випускників з їхнім класним керівником. Підняли Прапор держави під звуки Гімну України.

Розпочинає захід  молитвою Петро Чайка, директор «Української місії Благовістя». Діти і батьки уважно слухали настанови.

Директорка школи  Світлана Свиновей привітала шкільну родину із завершенням навчального року. Керівниця  вручила Почесні грамоти, Подяки від районного відділу освіти переможцям конкурсів олімпіад. Приємно, що педагогічний та учнівський колективи КЕШ у районі мають чимало переможців конкурсів, олімпіад, турнірів, відмінників та медалістів. Директорка побажала випускникам успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання та вступити на навчання до омріяних вищих навчальних закладів, а молодшим школярам та педагогам гарно  відпочити, оздоровитися, щоб з новими силами восени повернутися до навчання.

Багато теплих слів звучало у цей день від четвертокласників, класних керівників, випускників.  На згадку про останній дзвоник 11-класникам найменші школярі вручили символічні дзвіночки.

Прозвучав шкільний вальс, і на завершення свята випускники традиційно відпустили в небо жовто-блакитні кульки.













Читайте такожКіверці: у центрі позашкільної освіти відбулося випускне свято. ФОТО

Коментар