стрічка

Як минуло свято останнього дзвоника у волинському педколеджі. ФОТО

31 Травня 2019, 18:29
Як минуло свято останнього дзвоника у волинському педколеджі 3553
Як минуло свято останнього дзвоника у волинському педколеджі

У Володимир-Волинському педагогічному коледжі ім.А.Ю.Кримського в крайній день весниі для студентів та випускників освітнього закладу пролунав останній дзвоник.

На урочистості з цієї нагоди у педколедж завітали заступник міського голови, секретар міської ради Олег Свідерський, народний депутат України Ігор Гузь, представники духовенства, рідні та близькі випускників. 

Вітаючи випускників навчального закладу,  гості наголошували, що всі вони – студенти і випускники – є тими, хто творить майбутнє України, бо від їх вихованості й навченості залежить те, якою буде наша держава в близькому й далекому майбутньому. 

Микола Савельєв, директор Володимир-Волинського педагогічного коледжу привітав студентів та випускників із закінченням навчального року, кращих з кращих - відзначив грамотами та дипломами.

На урочисту лінійку завітав отець Борис, настоятель Свято-Михайлівської церкви, який привітав студентів, педагогів та батьків із завершенням навчального року та окропив присутніх освяченою водою.

Випускники та викладачі разом виконали гімн коледжу та закінчили урочистості традиційно виконанням гімну України.

А кодою цього урочистого дня для усіх присутніх кримчан-випускників було спільне виконання, як кажуть у стінах цього освітнього закладу, «крайньої» пісні та селфі з народним депутатом.

Більше - у нашому фото і відеозвіті. 

Читайте також: У Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти» пролунав останній дзвоник












































1








 

 

Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром