стрічка

Рейтинг партії Гройсмана за тиждень зріс втричі, – соцопитування

29 Травня 2019, 14:57
Володимир Гройсман 1835
Володимир Гройсман

Якби позачергові парламентські вибори відбулися у найближчу неділю, до Верховної Ради потрапили б шість партій, серед яких і новостворена політична сила Володимира Гройсмана «Українська стратегія».

Вчора були оприлюднені результати нового соціологічного опитування, яке провів Інститут соціологічних досліджень «Основа», де зазначається, що за партію Прем’єр-міністра готові голосувати 2,9% серед тих, хто визначився. Тобто фактично за тиждень рейтинг «Української стратегії» зріс на 2%, тобто втричі. Адже ще тиждень тому за «партію Гройсмана» були готові проголосувати всього 0,9% респондентів. І це при тому, що партія ще навіть не презентувала свою першу п'ятірку кандидатів. Тож таким темпом, за більш ніж 7 тижнів, які залишаються до виборів, партія Володимира Гройсмана «Українська стратегія» легко долає прохідний бар'єр до Верховної Ради.

Цікаво, що така позитивна динаміка спостерігається після того, як Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив про похід на вибори із власною політичною силою. В ефірі одного з телеканалів він сказав, що збере «команду людей, які чітко знають, що потрібно країні».

«Однозначно, що це буде політична сила, яка об’єднає в собі людей з гарною репутацією, людей, які здатні не просто говорити, а робити реальні речі, і які будуть віддані країні. Я не хочу бути статистом в наступному політичному сезоні. Я хочу бути активним, хочу боротись за ідеї, хочу їх впроваджувати. Більше того, ідеї є, і як їх впроваджувати я теж розумію», – розповів очільник Уряду.

Очевидно, що в суспільстві є запит на чесних, молодих і водночас досвідчених політиків. Тому цілком можливо, що після того, як на партійному з’їзді буде презентована перша п'ятірка списку політичної сили, «Українська стратегія» зробить новий стрибок у рівні підтримки українцями. Тому що це буде п’ятірка якісних управлінців та політиків. 

Нагадаємо, що активні волиняни можуть приєднатися до нової політичної сили Володимира Гройсмана.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024