стрічка

Юна волонтерка запросила Володимира Зеленського до Ковеля

28 Травня 2019, 14:38
Марійка Мовчан 2134
Марійка Мовчан

Юна волонтерка Марійка Мовчан запросила Володимира Зеленського на благодійний захід до Ковеля.

Про це повідомляє прес-центр блігодійного фонду «Позитивна взаємодія».

«Маю честь запросити Вас до мого рідного міста Ковель у Волинській області» – йдеться у відкритому листі Марійки Мовчан до новообраного Президента України.

 


 

Юна дипломатка з Волині, яка листується зі світовими знаменитостями, президентами і монархами, запросила першу особу держави не просто так, а на благодійний захід, який став можливий у зв’язку з долученням до нього багатьох небайдужих людей.

У листопаді 2018 року за участю Благодійного фонду «Позитивна взаємодія» відбулися громадські збори небайдужих людей, які ухвалили рішення подарувати дітям-сиротам Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей сучасний і комфортний спортзал.

«Ваш авторитет і висока підтримка суспільства допоможе популяризувати благодійні заходи щодо дітей в Україні і покаже гарний приклад можливої співпраці небайдужих людей і державної влади…Такі благородні Ваші кроки спонукатимуть багатьох українців до добрих і корисних справ і допомагатимуть нам розбудовувати справедливе, мудре і успішне суспільство!», – зазначила Марійка, запрошуючи новообраного Президента Володимира Зеленського на відкриття спортзалу.

 


Спортзал
Спортзал

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024