стрічка

Як у луцькому зоопарку святкували День тигра

27 Травня 2019, 10:27
861

У луцькому зоопарку відзначили Дня тигра у місяць, коли усі наші смугастики мають уродини.

26 травня розваги розпочали із дискотеки з конкурсами, – йдеться на сайті зоопарку.

І поки одні відвідувачі відривалися із дівчатами з студією свята «Карамболь», інші активно формували команди, аби взяти участь у квесті. Під час квесту довелося і кросворди з ребусами вирішувати, і завдання на логіку виконувати, і над хитромудрими питаннями помізкувати.

«Усі так старалися, що команди прийшли до фінішу із невеличкою різницею в часі. А на згадку про змагання отримали промоційну продукцію Луцького зоопарку. Потому наймолодші гості взяли участь у майстеркласі, який проводила працівниця зоопарка Тетяна Шкирпан. Дітлахи розмальовували вирізані з дерева брелоки-тигренята, які забирали собі на згадку про свято», – йдеться у повідомленні.

Ще однією цікавинкою дійства стала показова годівля. А оскільки ці великі кішечки теж потребують розваг, обід їм «ускладнили» – м'ясо та яйця 4-річні тигри Тамерлан та Аїда шукали у коробках, а однорічна Тріша – діставала зі спеціальної підвіски.

А на завершення – «побулькотіли» із Art Project. Летіли наввипередки з вітром і величезні бульки, і геть маленькі. Під запальну музику мильне щастя пробували піймати не лише малята, а й їхні мами і тати. Й усі зі щирими посмішками аплодували виконавцям.

Як наголосила директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко, День тигра – традиція із «трирічним «стажем». І щоразу дійство збирає більше і більше відвідувачів.

«Наші гості люблять тематичні свята в зоопарку. Й у сезон відпочинку їх буде чимало, тож треба просто слідкувати за оновленнями на нашій сторінці і приходити у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах Луцька», – запевнила вона, уточнивши, що до найзагадковішої події на території підприємства – «Ночі в зоопарку» –вони теж уже розпочали готуватися.




















Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024